Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?
Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin'in diziden ayrılacağı iddia edildi.

atv ekranlarında yayınlanan, başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı başarılı dizi "Bir Zamanlar Çukurova" hakkında seyirciyi endişelendiren bir iddia gündeme geldi.

1970'li yılların Adana'sında yaşanan bir aşk hikayesini ekranlara yansıtan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin başrol oyuncusu Vahide Perçin'in diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan diziler arasından farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile sıyrılmayı başaran dizi, yayınlandığı ilk günden bu zamana Perşembe reytinglerinde zirveyi elinden bırakmamıştı. Dizinin ana karakterlerinden biri olan "Hünkar Yaman" karakterine hayat veren Vahide Perçin hakkında gündeme gelen iddialar izleyicisi şaşırttı.

Vahide Perçin 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinden ayrılıyor mu?

Neredeyse rol aldığı her dizide başarıyı yakalayan 53 yaşındaki Vahide Perçin'in Türkiye'deki dizi saatlerinin 140 dakikadan fazla olmasından ve setteki çalışma saatlerinden memnun olmadığı için böyle bir karar aldığı iddia ediliyor.

Dizinin takipçileri dizinin yapım şirketi TIMS&B Productions'un ve Timur Savcı'nın açıklama yapmasını beklerken, yapım ekibi sessizliğini korumaya devam ediyor.

Öte yandan Vahide Perçin'in dizinin finalinin ardından bundan sonra dizi projelerinde rol almayacağı, sadece sinema filmlerinde rol alacağı da söylentiler arasında. Diziden ayrıldıktan sonra İstanbul'dan da ayrılmayı düşünen oyuncunun, Urla ve Foça'dan ev aradığı da söyleniyor.

Vahide Perçin kimdir?

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Perçin, Lise eğitimini Grafik bölümünden mezun olarak tamamladı. Üniversite eğitimini bilgisayar üzerine okumayı tercih etmeyen Perçin, İstisat Fakultesine başladı. Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen Perçin, hayalleri peşinden koşmayı tercih etti ve 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. DEU GSF Tiyatro Bölümü'nü bölüm birincisi olarak bitirdi.

Perçin'in ilk ekran macerası 2003 yılında 'Bir İstanbul Masalı' dizisiyle başladı. Ardından 'Hırsız Polis', 2007-2010 yılları arasında 'Annem' dizisinde, daha sonra 'Adını Feriha Koydum' gibi başarılı dizilerde rol aldı.

2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Karakterine hayat veren Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasının ardından, 3. sezonda Hürren karakterine hayat verdi.

11-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler