11 Aralık 2018 MasterChef Türkiye'de kim elendi?

11 Aralık 2018 MasterChef Türkiye'de kim elendi?
Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Dün yarışmadan Hakan mı, Kerem mi elendi? İşte MasterChef'te finale kalan isimler.

Yemek yarışma programlarına yeni bir soluk getiren MasterChef Türkiye'de bu hafta yarı final heyecanı yaşandı. Yarışmanın geçen hafta yayınlanan bölümlerinde yarışmacılar final rozetlerine sahip olabilmek için mücadele etmişlerdi. Final rozetlerine sahip olan yarışmacılar Meltem, Burcu, Uğur, Kerem ve Hakan olurken yarışmaya veda eden isim de Eslem olmuştu. Peki yarın final haftasında MasterChef Türkiye veda eden isim kim oldu?

11 Aralık MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Yarı final haftasında eleme potasına giren ilk isim Meltem olmuştu. Yarışmanın son bölümüne konuk usta olarak katılan Ragıp Usta, yarışmacılara künefe tarifini uygulamalı olarak anlattı. Yarışmacılar en iyi künefeyi yaparak kaptanlık kazanabilecek ve bu kaptanlık iki ismin finale gidişini kolaylaştıracaktı.

Kaptanlık oyununu kazanan isim Kerem oldu. Daha önce oynanan kaptanlık oyunlarının aksine Kaptan olan Kerem bir yarışmacı arkadaşını seçip onunla takım olacak ve günün diğer yarışlarını kazanmaları durumunda takımına aldığı arkadaşıyla birlikte direkt finale gidebilecekti.

Takım oyunlarını kaybeden Kerem ve Hakan'da eleme potasına dahil oldular. Böylece finali garantileyen ilk iki isim Uğur ve Burcu oldu.

Eleme potasından çıkmak için mücadele eden Uğur, Hakan ve Meltem üçlüsünden en iyi yemeği yapan yarışmacı Meltem oldu. Meltem eleme potasından çıkarak finale yükselen ilk üçüncü yarışmacı seçilirken, dördüncü finalist Kerem oldu ve Hakan yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye birincisi ne kazanacak?

İlgiyle takip edilen yarışmanın büyük ödülü haftalardır en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Yarışmanın geçen hafta ekranlara gelen bölümünde şeflerin yaptığı açıklamaya göre, 1. olan isin 100 bin liralık büyük ödülün ve adına hazırlanmış özel kupanın sahibi olacak.

12-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar