Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Şehadet mertebesine erişen Eşref Paşa tarafından Azize’ye gönderilen pusulanın Miralay Tevfik’in eline geçmesiyle olayların seyri bir anda yön değiştirdi ve Cevdet ve Tevfik bir kez daha ölümüne karşı karşıya geldi.

Vatanım Sensin 21. Bölüm Yayınlandı

Kanal D 'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 21. Bölümde beklenilen olmadı, ve Azize General Cevdet’in sırrını öğrenemedi. Bu da dizi izleyicilerinin bir sonraki bölümde ne olacağı ile ilgili meraklarını bir kat daha arttırdı. 

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Tevfik General Cevdet ile ilgili öğrendiği sırdan sonra acaba ne yapacak? Cevdet’i Yunan birimlerine mi bildirecek yoksa öğrendiği bu gerçeği Cevdet ve ailesine karşı şantaj unsuru olarak mı kullanacak? 

Azize’den beklediği cevabı alamayan Cevdet işin içinde bir şeyler olduğunu anlar, ancak tam olarak olanlara bir anlam veremez. Bakalım Cevdet olayların arkasında Miralay Tevfik’in olduğunu nasıl anlayacak ve anladığında neler olacak? Cevdet’in ne demek istediğini anlayamayan Azize ise tüm duygularını açık ederek Cevdet’in ağzından laf almaya çalışacak ama bakalım muvaffak olabilecek mi?

Vatanı ikinci kez satmaya kalkışan Tevfik, acaba bu defa yaptıklarının cezasını çekecek mi? Cevdet ve Tevfik yüzleşmesinin kazananı kim olacak?
Bu soruların cevabı merakla beklenen 22.bölümde olacak. 

30-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar