Bodrum Masalı Yayın Süresini Kısaltıyor

Bodrum Masalı Yayın Süresini Kısaltıyor
Bodrum Masalı bir İlki Başarıyor Bodrum Masalı dizisi, dizi sektöründe bir ilki başarmaya hazırlanıyor. Türk dizilerinin uzun süreleri her zaman tartışmalara konu olmuştu. Bodrum Masalı da bu konuda bir adım atarak bu haftaki bölümünden itibaren...

Bodrum Masalı bir İlki Başarıyor Bodrum Masalı dizisi, dizi sektöründe bir ilki başarmaya hazırlanıyor. Türk dizilerinin uzun süreleri her zaman tartışmalara konu olmuştu. Bodrum Masalı da bu konuda bir adım atarak bu haftaki bölümünden itibaren 60 dakikalık yeni bölümler yayınlamayı planlıyor.

Dizi Süreleri Kısalacak mı?

180 hatta 220 dakikalara kadar uzayan Türk dizilerinin süresi büyük problemler yaratmaya devam ediyor. Oyuncuların yoğun şartlar altında çalışması, uzun süre set saatleri ve bununla birlikte izleyicilerin de saatler boyunca televizyon karşısında oturmak zorunda kalması oldukça can sıkıcı bir durumdu. Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisi bu tabuyu yıkarak yayın saatini düşürmeye karar verdi. Canlı TV web platformumuzdan da izleyebileceğiniz Bodrum Masalı dizisi, bu hafta 60 dakika olarak yayınlanacak. Dizi sektörünce bir ilki başaracak olan Bodrum Masalı’nın oyuncular ve sektörün tüm çalışanları tarafından alkış alacağını söyleyebiliriz. Dizi sürelerin kısalmasıyla birlikte daha fazla diziyi de ekranlarımızda görüyor olacağız. Ayrıca, dizilerin gereksiz yere uzatılması da son bulacak.

Bodrum Masalı’nı Nasıl İzleyebilirsiniz?

Bodrum Masalı dizisini Kanal D canlı yayını ile televizyondan, bilgisayardan, tablet ve cep telefondan izleyebilirsiniz. Televizyon haricinde bilgisayar ve mobil cihazlardan izlemek için Canlı TV web platformumuzu tercih edebilirsiniz. Tüm ulusal ve yerel kanallarda HD görüntü kalitesiyle hizmet verdiğimiz platformumuz üzerinden Kanal D’yi izleme imkanına da sahipsiniz.

29-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar