Vatanım Sensin'de beklenmedik ayrılık!

Vatanım Sensin'de beklenmedik ayrılık!
Perşembe akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen Vatanım Sensin'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden biri ölüyor. Vatanım Sensin'e kim veda etti? İşte Vatanım Sensin'den ayrılan o isim...

Başrollerini sevilen çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin yaz aylarının gelmesi ile birlikte sezon finali yaptı. Bununla birlikte dizinin önemli isimlerinden biri diziye veda etti. Sezon finalinde birbirinden sürpriz gelişmeler yaşandı. Vatanım Sensin'in 31. bölümünü yani sezon finalini izleyenler ekranları başından bir an olsun ayrılamadı. Heyecanlı olaylar ile yaz sezonuna giriş yapan dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sezonda bomba olaylar ile ekranlara gelecek olan diziyi canlı olarak takip etmek için Kanal D Canlı İzle adresini ziyaret edin.

YUNAN KOMUTAN VASİLİ DİZİDEN AYRILDI

Yaz tatiline giren Vatanım Sensin dizisinde Yunan işgal orduları komutanı Vasili kurşuna dizilerek öldürüldü. Yaşanan bu olayların ardından herkesin aklında 'Vasili gerçekten öldürüldü mü?' sorusu canlandı. Dizinin efsane karakterlerinden olan Vasili'nin yani usta oyuncu Baki Davrak'ın Vatanım Sensin dizisinden ayrıldığı ve yeni sezonda dizide yer almayacağı aktarıldı.

Vatanım Sensin Nerede Çekiliyor?

Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekim yeri Simirni yani İzmir. 1900’lü yılların Selanik’i İstanbul’da kurulan dev paltoda çekilirken aynı zamanda İzmit, Ayvalık’ta da çekimler yapılıyor İzmir’in yaşadığı işgal günlerinin konu edildiği dizide, kimin hain kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı bir dönem anlatılıyor. Dizide aynı zamanda işgal altındaki bir şehirde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesi de yer alıyor.

 

09-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar