Vatanım Sensin'de büyük değişiklik!

Vatanım Sensin'de büyük değişiklik!
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgi ile izlenen dizisi Vatanım Sensin'de büyük bir değişiklik yaşandı. Vatanım Sensin dizisi yeni sezona artık yeni yazarı ile devam edecek. Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin büyük başarı yakalayan dizisi Vatanım Sensin dizisi yeni sezona bomba gibi bir değişiklik ile girme kararı aldı. Perşembe akşamlarına damga vuran dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak. İlk olarak Necati Şahin ile yola çıkan dizi daha sonrasında Nuran Evren Şit'e devredildi. Önümüzdeki hafta çekimlerine başlanılacak olan dizi ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin'de yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin dizisinin yeni sezon bölümlerini KANAL D CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz...

VATANIM SENSİN, UYGAR ŞİRİN'E EMANET!

Vatanım Sensin dizisi Nuran Evren Şit'e devredilmişti. Son gelen bilgiler arasında iddialı öyküsüyle çok konuşulan projeyi, artık yeni sezonda Uygar Şirin yazacak. Başarılı isim Uygar Şirin daha önce de Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Anne'yi yazmıştı. 

Hangi dizi nerede çekiliyor?

VATANIM SENSİN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekim yeri Simirni yani İzmir. 1900’lü yılların Selanik’i İstanbul’da kurulan dev paltoda çekilirken aynı zamanda İzmit, Ayvalık’ta da çekimler yapılıyor İzmir’in yaşadığı işgal günlerinin konu edildiği dizide, kimin hain kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı bir dönem anlatılıyor. Dizide aynı zamanda işgal altındaki bir şehirde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesi de yer alıyor.

10-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar