Bu Sayılmaz bu akşam izleyici ile buluştu.

Bu Sayılmaz bu akşam izleyici ile buluştu.
Fox tv ekranlarının yeni dizisi Bu Sayılmaz, 9 Ağustos Çarşamba akşamı ilk kez izleyici karşısına çıktı. Dizi severlerin merakla beklediği dizi bakalım izleyiciden tam not alabilecek mi? işte detaylar…

Bu Sayılmaz ilk bölümüyle bu akşam ekranlara merhaba diyor. Fox TV’nin yeni dizisi olan Bu Sayılmaz, renkli oyuncu kadrosu ve eğlenceli karakterleriyle dikkat çekeceğe benzer.Başrollerinde Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı dizide Melek Sayılmaz, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz, Dilşah Demir, Hakkı Ergök, Muharrem Bayrak’ta yer alıyor. Yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan bu yeni sitcom ekranlara yeni bir tarz getiriyor.
Bu Sayılmaz dizisinin oyuncu kadrosunda daha önceleri Avrupa Yakası’ndaki Şahika Koçarslan rolü ile tanıdığımız Binnur Kaya ve İşler Güçler adlı dizide Salih karakterine hayat veren Burak Satıbol ile Sadi karakterini canlandıran Sadi Celil Cengiz de yer alıyor.
Bu Sayılmaz dizisini çarşamba akşamları canlı tv kalitesiyle izleyebilirisiniz.

İlk bölümde neler olacak?
Bu akşam Sayılamaz ailesi için çok önemli bir akşam. Kardeşlerden Biricik Sayılmaz’ı istemeye gelecekler. Damat adayı Çırağan çok zengin bir ailenin tek çocuğu. Ancak küçük bir problem var. Damat adayının Türkücü ağabey Armağan Sayılmaz ve şaşkın kardeş Cansın Sayılmaz’ı görmemesi lazım. Aksi taktirde Sayılmaz’ları beğenmesi pek mümkün görünmüyor. Melek ise aileden birinin evlenip evden gidecek olmasından çok mutlu. Bu yüzdende her şey yolunda gitsin diye her şeyi yapmaya razı. Melek herşeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yaparken Cengiz ve Armağan da şöhret olmak için her şeyi deneyecek.
Gümbür Türkü Bar’da rayında gitmeyen işleri düzeltmek için planlar yapılır. Bu aşamada Cengiz’in yolu Küçük Semiha’yla kesişir. Küçük Semiha, tüyler ürperten şarkılarıyla kendisini Gümbür Türkü Bar ailesine zorla da olsa kabul ettirmeyi başarır. Bu anlaşma Küçük Semiha’yla Armağan’ın karşılaşmasına ve aşırı platonik bir aşkın doğmasına da neden olur.
 

09-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar