Veda Mektubu dizisinin Aslı’sı Rabia Soytürk kimdir?

Veda Mektubu dizisinin Aslı’sı Rabia Soytürk kimdir?
Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu 6 Mart Pazartesi akşamı 2. Bölümüyle ekrana geldı. Veda Mektubu’nda Aslı karakteri ve onu oynayan Rabia Soytürk en çok merak edilen isim oldu.

Rabia Soytürk, Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar’ın başrollerini paylaştığı Veda Mektubu ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. Most Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Veda Mektubu dizisinin oyuncuları ve hayat verdikleri karakterler merak ediliyor. Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanacak olan Veda Mektubu’nu deniz Dikilitaş yönetiyor. Dizi severler merak ediyor, dram dizisi veda Mektubu’nda Aslı karakteri ve ona hayat veren Rabia Soytürk kimdir? Mahinur Ergun’un yazdığı Veda Mektubu’yla ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Veda Mektubu dizisinin Aslı’sı Rabia Soytürk kimdir?

Kanal D'de yayınlanan veda Mektubu 6 Mart Pazartesi akşamı 2. Bölümüyle ekrana geldi. Kızların annesinin kaderini yaşar mattosuyla ekrana gelen Veda Mektubu’nda Aslı karakteri en çok merak edilen isim oldu. Performansıyla göz kamaştıran genç oyuncu Rabia Soytürk annesinin kaderini yaşamak istemeyen Aslı karakteriyle izleyiciden tam not almayı başardı.

Veda Mektubu Aslı kimdir?

Güzelliğiyle etrafına neşe saçan Aslı, annesi Alanur gibi dansçı ve asi bir kızdır. Güzeller güzeli Aslı annesinin kendi hayatını sürekli kontrol etmesinden bıkıp usanmıştır. Üniversite tahsili için Fransa’ya Hukuk okumaya giderken Mehmet Karlı ile tanışır. Annesinin ilk aşkı Ziya Karlı’nın oğlu olan Mehmet Karlı’ya kısa zamanda aşık olan genç kız, Fransa’ya gitmekten vazgeçer ve Mehmet ile yeni bir yola girer.

Rabia Soytürk kimdir?

1996 doğumlu Soytürk, Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akgüren’in kız kardeşidir. Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunu olan güzel oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde sahne ve oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca İstanbul Arel Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü okuyan Soytürk, Şahsiyet dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. TRT1 dizisi Benim Adım Melek dizisiyle şöhrete ulaştı. Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer alan başarılı oyuncu son olarak Duy Beni dizisinde rol almıştı.

Rol aldığı diziler:

2022 – Duy Beni / Ekim

2019 - 2021- – Benim Adım Melek / Defne

2018 - 2019– Gülperi / Selen Alkılıç

2018- Çukurdakiler/ Gülcan

2018 – Şahsiyet / Süveyda

2019 – Özgür Dünya / Aslı

07-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar