'Aile' dizisinden yeni afiş geldi

'Aile dizisinden yeni afiş geldi
Ay yapım Aile dizisiyle ilgili yeni bir afiş daha yayınladı. Afişte Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın ön planda olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Show TV’nin yeni dizisi ‘Aile’ 7 Mart Salı günü saat 20.00 de izleyicilere merhaba diyecek.  Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi iki ünü ismin oynadığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor.  Uzun süredir merakla beklenen Aile dizisinin senaryosunu Hakan Bonomo üstleniyor.

'Aile' dizisinden yeni afiş geldi

Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’ nın yanı sıra Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Yüsra Geyik, Umutcan Ütebay, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi çok önemli isimler bulunan dizi sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Ay yapım Aile dizisiyle ilgili yeni bir afiş daha yayınladı. Afişte Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın ön planda olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Aile dizisi konusu

Soykanlar zengin ve itibarlı bir ailedir. Aslan, Soykanlar’ın başına geçen genç  bir iş insanıdır. Kendisiyle aynı yerden yaralı olan psikolog Devin ile tanışınca macera başlayacaktır. Zira bu tanışmayla aile içi dengeler değişecek, olaylar farklı bir şekilde cereyan etmeye başlayacaktır. Böylece aile kavramının en tartışmalı yönleri ele alınmış olacaktır.

Canan Ergüder kimdir?

15 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu olup ünlü akademisyen Prof. Dr. Üstün Ergüder ve Rukiye Ergüder’in kızıdır. Üsküdar Amerikan Lisesi mezunudur. Bale ve tyatro ile uğraştı. 14 yıl ABD’ de yaşadı. ABD Pensilvanya, Franklin and Marshall  College de Sosyoloji ve Tiyatro eğitimi aldı. Ardından yüksek lisansını tamamlayıp mülakat sonucu Actors Syudio’nun hayat boyu üyeliğini kazandı. Hayatını tiyatro vegarsonluk yaparak kazandı. Daha sonra oyunculuk eğitimi için İngiltere Londra’ya geçti. 2005 yılında evlendiği eşi Chris Burkenin çevirdiği Nancy isimli film ile Uluslar arası Hoboken Film Festivalinde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı. 2007 de Türkiye’ye döner dönmez Binbir gece ve Bıçak Sırtı dizilerinde rol aldı. 2009 yılında boşandı. 2010 da Behzat Ç dizisinde Savcı Esra rolünü canlandırdı. Behzat Ç, Son Umut, Dar Elbise sinema filmlerinde oynadı. 2017 yılında Güllerin Savaşı filminde tanıştığı Kenan Ece ile evlendi ve 2018 yılında Demir Efe isimli oğulları dünyaya geldi. 2020 de Menajerimi Ara dizisinde oynarken meme kanserine yakalandı. En son Sadan Hanım belgesel sinema filmi başrolünde oynadı.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar