Veda Mektubu'nun Ünlü Oyuncusu Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor

Veda Mektubu'nun Ünlü Oyuncusu Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor
Kanal D ekranlarının sevilen eğlenceli yemek programı Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay oluyor.

Uzun bir süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve televizyon programları içinde reytingi ve formatıyla dikkatleri çeken başarılı yapım Arda ile Omuz Omuza programının Pazar günü yayınlanacak yeni bölümünün konuk ismi belli oldu. Arda Türkmen tarafından hazırlanan ve sunulan başarılı program her hafta stüdyoya ünlü bir ismi konuk olarak alıyor. Arda Türkmen ile birlikte aynı yemeği aynı süre içinde yapan konuk isim seyirci tarafından keyifle seyrediliyor. Oldukça neşeli bir formata sahip olan Arda ile Omuz Omuza programının bu haftaki stüdyo konuğu ise yeni başlayan Veda Mektubu dizisinin başrol oyuncusu olan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay oldu. Kanal D ekranlarında yeni başlayan dizi Veda Mektubu’nun başarılı ve ünlü oyuncusu Nurgül Yeşilçay Arda ile Omuz Omuza programında çikolatalı karamel tart yapmaya çalışacak.

Nurgül Yeşilçay Arda ile Omuz Omuza’da

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen Arda ile Omuz Omza programının bu haftaki ünlü konuğu oyuncu Nurgül Yeşilçay oluyor. Şu sıralar yine Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Veda Mektubu dizisinde başrol oynayan ünlü isim Arda Türkmen’in sunduğu Arda ile Omuz Omuza programında mutfaktaki tüm hünerini ortaya koyacak ve Arda Türkmen’in sesli yönlendirmesi ile belirlenen yemeği en iyi şekilde ve zamanında yapmaya çalışacak. Bu hafta ünlü şef ile birlikte aynı şartlarda çikolatalı karamel tart yapacak olan Nurgül Yeşilçay belirlenen yemeği yapmak için elinden geleni yapmaya çalışacak. Nurgül Yeşilçay en iyi mutfak performansını ortaya koyarak Arda ile aynı yemeği yapacak.

Eğlenceli Bir Format

Uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin Pazar öğle kuşağında en çok seyrettiği yapımlardan olan Arda ile Omuz Omuza her hafta bir yada daha fazla ünlü ismi programa konuk olarak alıyor. Ünlü şef Arda Türkmen’in sesli yönlendirmesiyle belirlenen yemeği aynı şartlarda Arda Türkmen ile birlikte ayrı ayrı yapmaya çalışan ünlü isim bu sırada elinden geldiğince en iyi yemeği yapmaya ve mutfaktaki en üst düzey performansını ortaya koymaya çalışıyor. Oldukça eğlenceli bir ortamda geçen program sonunda ise Arda ile konuk ismin yaptıkları yemekler karşı taraflar tarafından tadılıyor. Arda ile Omuz Omuza Pazar günü 152. Bölümüyle saat 13.00’da Kanal d ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar