Ver Elini Aşk neden yok? Final mi yaptı?

Ver Elini Aşk neden yok? Final mi yaptı?
Kanal D'nin komedi dizisi Ver Elini Aşk'tan kötü haber geldi. Perşembe akşamları saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Ver Elini Aşk neden yok? Ver Elini Aşk final mi yapacak? İşte detaylar...

Kanal D'nin yaz sezonunda izleyici ile buluşturduğu dizi Ver Elini Aşk, komedi tarzı olmasından dolayı çok kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. Her Perşembe saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi son sürat devam ederken, kötü haber geldi. Verdiği sezon arasından sonra bu akşam ekranlara bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan efsane dizi Vatanım Sensin, Ver Elini Aşk'ın sonunu hazırladı. Perşembe günlerine adını kazıyan dizi Vatanım Sensin, yeni sezonunda da Perşembe günü yayınlanacaktı. İşte tamda bu durumda Ver Elini Aşk için karar verildi..

VER ELİNİ AŞK FİNAL Mİ YAPIYOR?

Bu akşam yayınlanması beklenen Ver Elini Aşk neden yayın akışı listesinde yok? Ver Elini Aşk başka bir güne mi alındı? Ver Elini Aşk final mi yaptı? gibi bir çok soru izleyicinin kafasını karıştırdı. Peki gerçekten Ver Elini Aşk  neden yok? En son 2 Kasım Perşembe günü izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümü neden yok? Çekimleri devam eden dizi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Son olarak oyuncu Derya Şensoy'un dizi kadrosuna dahil olduğu haberi gelmişti. 

Medyatava'da yer alan haberde ise Derya Şensoy'un dizinin kadrosuna katılması dizinin devam edeceğinin göstergesi olarak belirtildi. Fakat çok geçmeden beklenen açıklama geldi. Kanal yönetimi komedi dizi Ver Elini Aşk'ın 11. bölümü ile televizyon ekranlarına veda edeceğini açıkladı.

09-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar