Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak?

Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak?
Yapım şirketlerinin yaptıkları açıklamalarında erteleme sebepleri aynı. Sizler için derlediğimiz haberimizde Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak !

Çukur dizisinin bir hafta ertelenmesinden sonra birkaç diziden de erteleme haberi geldi. Seyirci merak ediyor; Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak diye! Yapım şirketlerinin yaptıkları açıklamaların ortak özelliği erteleme sebeplerinin aynı olması. Sizler için derlediğimiz haberimizde Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak sorusuna cevap veriyoruz. Şimdi detaylar

Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul bu hafta neden yayınlanmayacak?

Bu üç dizinin ortak özelliği aynı günde yayınlanıyor olmaları. Farklı kanallarda ama aynı günde ekrana gelen üç dizide 14 Ekim Pazartesi akşamı yayında olmayacaklar. Show Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur, TRT1’in  özgün formatlı dizisi Vuslat ve Kanal D’nin iddialı dizisi Zalim İstanbul 14 Ekim 2019 tarihinde seyirciyle buluşamayacak. Üç dizinin de aynı gün ve aynı saatte yayında olmaları aslında ertelemelerinin de biricik sebebi. Çünkü 14 Ekim 2019 Pazartesi günü Fransa- Türkiye millli maçı var ve bu çok önemli maç, tüm dizilerin ertelenmesine yol açtı.

Çukur dizisi 72. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekibinin canlitv platformuna yaptığı açıklamaya göre dizinin 14 Ekim günü yayınlanması gereken ama milli maç nedeniyle ertelenen 72. Bölümü bir hafta sonra aynı gün ve aynı saatte yani 21 Ekim 2019’da yayınlanacak. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, böylesi önemli bir maçın olduğu günde, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz bir operasyon sırasında Milli heyecanın yaşanmasına ortak olmak istediklerini duyurdu. Ancak ortada bir de gerçek var. Show Tv Çukur dizisi için Ay Yapım’a oldukça yüklü miktar ödüyor. Dizinin bir hafta yayınlanmaması demek, Show Tv’nin ciddi zarar etmesi demek. Bu gerçeğe rağmen 14 Ekim günü oynanacak milli maç esnasında seyircilerin tercihlerini maçtan yana kullanacağını düşünen Show ekibi diziyi bir hafta erteledi. Ay Yapım ve Show Tv yöneticilerine böylesi hassas bir karar almaları nedeniyle canlitv platformu olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Vuslat ve Zalim İstanbul dizileri de ertelendi

Vuslat dizisi TRT1’in pazartesi akşamalrına damga vuran dizisi. Ancak o gün TRT1’de Fransa-Türkiye milli maçı var. Dolaıyısıyla Vuslat dizisi bir hafta sonra 21 Ekim Pazartesi kaldığı yerden devam edecek. Aynı duygularla Vuslat ve Zalim İstanbul dizi yapımcılarına milli maç hassasiyeti sebebiyle gösterdikleri erteleme kararlarını memnuniyetle karşılıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.

Çukur son bölümde neler yaşandı?

Çukur 3. Sezonuna hızlı girdi. Dizinin bu sezon yayınlanan 4. Bölümünde kıyasıya bir güç mücadelesine tanık olduk. Azer, Timsah ve Akın Yamaç’ı öldürmek için bir kez daha girişimde bulundu ancak gizli biri tarafından kurtulan Yamaç ortalıkytan kayboldu. Ortalıkta gözükmediği bu süreçte iyileşti. Yamaç’ı öldürdüğünü zanneden Azer, Koçovalıların üstüne giderek hapishaneyi birbirine kattı.

13-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar