Vuslat dizisi gelecek hafta yok!

Vuslat dizisi gelecek hafta yok!
Her pazartesi yayımlanan ''Vuslat" dizisi de yeni sezona merhaba dedi. Ancak bir gelişme oldu ve Vuslat dizisi gelecek hafta neden yok, diye merak ettik.

Diziler ardı ardına yeni sezona merhaba dediler ve ilk bölümleri yayınladılar. Ailemizin kanalı TRT 1 ekranlarında her pazartesi yayımlanan ''Vuslat" dizisi de yeni sezona merhaba dedi. Ancak bir gelişme oldu ve Vuslat dizisi gelecek hafta neden yok, diye merak ettik. Nedenini siz de merak ediyorsanız geniş detayları haberimizde bulabilirsiniz. Şimdi  ayrıntılar

Vuslat dizisi gelecek hafta yok!

A23 Medya'nın Yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş'ün oturduğu Vuslat dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. Senaryosunu Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı Vuslat dizisi gelecek hafta milli maç trafiği nedeniyle yayımlanmayacak. Geçen hafta 4 oyuncunun birden transfer edildiği dizide Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı gibi isimleri görev yapıyor. Milli maç oynanması sebebiyle bir hafta ara verecek olan dizi sonraki hafta kaldığı yerden devam edecek. "Vuslat" yeni bölümüyle 21 Ekim Pazartesi TRT 1'de izleyicisiyle hasret giderecek.

Neyin Vuslat’ı?

2. sezona merhaba diyen Vuslat dizisi 'imkansız aşk' teması üzerine kurgulanmış bir dizi. Birbirine deli gibi aşık iki genç ve bu aşk yolunda karşılaştıkları inanılmaz zorluklarla gerçekleşen Vuslat… en güzeli diziyi başrol oyuncusu Kadir Doğulu’dan dinlemek: “Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor."

Vuslat son bölümde neler oldu?

Geçen hafta 24. bölümü ile ekrana gelen Vuslat dizisinde, Tahsin'in, Feride'yi zorla ıssız bir yerde alıkoyması Aziz’ için bardağı taşıran son damla oldu. Babasıyla arasındaki bütün köprüleri yıkarak onunla karşı karşıya gelen Aziz, babasını en korktuğu şeyle köşeye sıkıştırdı.  Şirkette dönen dolapları fark eden ancak ne olduğunu tam anlayamayan Aziz’e rağmen, Nehir şirketin de kontrolünün kendinde olduğunu zannetmektedir. Oysaki Enes'in Serpil'e olan zaafı Nehir'e hiç ummadığı bir darbe vuracaktır. Feride'den kurtulmak için ona bir teklif sunan Tahsin bu oyunuyla Feride’yi ailesi ve aşkı arasında sıkıştırır. Nehir'in planları ve Aziz'in uzaklığı Feride'yi şirkette yalnızlığa iterken onu bir karar vermek zorunda bırakır. Bakalım Feride’nin vereceği karar, hayallerine mi kavuşşturacak yoksa Vuslat’ını mı artıracaktır? Canlitv olarak Vuslat dizisine başarılar dilerken sabırsızlıkla yeni bölümü beklediğimizi söylüyoruz.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar