Yaban Çiçekleri'nin oyuncu kadrosu genişliyor

Yaban Çiçekleri'nin oyuncu kadrosu genişliyor
Tilbe Saran canlandıracağı karakterle ilgili olarak :"Nurten, doğal yaşayan, güçlü, çocuklarına sahip çıkan ayakları yere basan etrafı tarafından saygı duyulan bir kadın" dedi

Pazartesi günü ilk bölümü ile atv ekranlarında izleyicisi ile bir araya gelecek olan Yaban Çiçekleri dizi kadrosunu iki önemli isim ile güçlendiriyor. Tilbe Saran ve Bige Önal yeni rol alacakları dizi ve canlandıracakları karakterler hakkında çok önemli açıklamalarda bulundular.

Yaban Çiçekleri dizisine iki önemli isim

Atv’nin iddialı yeni dizisi Yaban Çiçekleri kadrosuna iki önemli isim daha katılıyor. Gazeteci Oya Doğan’ın haberine göre tiyatro dünyasının önemli isimlerinden Tilbe Saran ile güzel oyuncu Bige Önal yeni başlayacak olan dizide yer alacaklar. 03 Medya’nın yapımını üstlendiği dizide Nurten Ataman karakterine hayat verecek olan Tilbe Saran dizi ve yeni canlandıracağı karakteri hakkında ;”Yaban Çiçekleri ilk bölümden çok güçlü bir parçalanma ile başlıyor. Ben Ataman ailesinin annesi Nurten’e hayat veriyorum. Nurten’in kendini güvende hissettiği dünyası hiç beklemediği bir an ve şekilde yıkılıyor. Bildiği, tanıdığı her şeyi kaybediyor. Öykü, bütün hayatını sorgulayacak bir etkileyici başlangıçla açılıyor. Bende nasıl gelişeceğini merakla bekliyorum. Kreatif danışmanımız olarak Zeynep Günay ve yönetmenimiz Aydın Bulut ile çalıştık karaktere. Zeynep benim hep çalışmak istediğim bir isimdi zaten. Birlikte konuşarak karakteri oluşturduk. Nurten, doğal yaşayan, doğa ile iç içe olmayı seven bir kadın. Güçlü bir kadın çocuklarına sahip çıkan ayakları yere basan etrafı tarafından saygı duyulan bir kadın onu oynamayı sevdim. Umarım izleyici de sever.” İfadelerini kullandı.

Behice’yi Bige Önal canlandırıyor

Bige Ünal ise canlandıracağı Behiye karakteri hakkında; “Kılıç ve Ela’nın tam ortasında duran sürprizli bir karakter diyebilirim. Hamleleri ile dengeleri değiştirebiliyor. Güçlü bir karakter oluşu ve hikayenin anlatım şekli beni projeye çekti. Uzun zamandır televizyona iş yapmıyordum ama hikâye beni heyecanlandırdı. Karakteri tanımak üzerine çalıştım, onun dinleyebileceği müzik listeleri yaptım. Ayrıca sette yönetmenlerimizle fikir alışverişi ve provalar yaparak karakteri hep birlikte inşa ettik.” dedi. Yapımcılığını Saner Ayar’ın yaptığı dizi güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Tanıtım filmleri ilgi gören dizi şimdiden merak uyandırdı.

22-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler