Türk Sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan vefat etti

Türk Sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan vefat etti
Yakalandığı kanser hastalığından dolayı uzun süredir tedavi gören Türk Sineması'nın gamzeli güzeli Bahar Öztan genç yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 61 yaşında hayata veda etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Bahar Öztan’ın vefat haberini oğlu Yiğit Çolak sosyal medya hesabından duyurdu. Güzel oyuncunun cenazesi 23 Mart tarihinde Şakirin Camisi’nde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Kabristanı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1962’de dünyaya gelen Bahar Öztan ilk önce reklam filmlerinde oynadı. Gamzeli Güzel olarak tanınan oyuncu önce fotoromanlarda daha sonra sinema filmlerinde oynadı. Rol aldığı filmler arasında Doktor Civanım, Orta direk Şaban, Aşk Kapıyı Çalınca, Yıldızlar da Kayar gibi önemli yapımlar vardır. 

Bahar Öztan'ın ardından başsağlığı mesajları

Hülya Koçyiğit; "Bir bir gidiyor Yeşilçam emekçileri… Yazmak bile zor geliyor artık… Boğazımda bir düğüm… Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden, Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Filiz Akın: "Rahatsızlığımdan dolayı bir süre telefonuma bakmamıştım. Bu sabah telefonumu açtığımda Bahar'ı, o gamzeli güzelimizi kaybettiğimiz haberi çıktı karşıma. Üzülerek öğrendim ki, kolon kanseri ameliyatı için sevgi yüklü dualar yolladığımız Bahar'ımız yok artık..."

Serpil Çakmaklı: "Sinemanın gamzeli güzeli, canım Bahar'ım hiç pes etmedin. Azminle, dik duruşunla, pozitif enerjinle hayata sıkı sıkı sarıldın. Hastalığının her evresinde mücadeleni sürdürdün ama bu sonuncu denemende yaşama tutulamadın. Sinemanın emektarlarından o kadar büyük kayıplar verdik ki, ne yazılır artık inanın kelimelere dökmekle zorlanıyorum. Başımız sağ olsun, Allah acılı ailesine, sevenlerine, ilk önce de biricik oğluna sabırlar versin. Mekanın cennet, ruhun şad olsun. Seni tanımak çok güzeldi. Çok güzel anılar biriktirdik, bu fotoğraf da onlardan biri."

Ayşegül Aldinç: "Eminim 'gamzeli güzel' tanımından çok daha fazlasıydın. Savaşçı kadınlar hep daha fazlasıdır. Yaman bir marttı, seni de aldı. Rahmetin bol olsun Bahar Öztan."

Deniz Seki: "Gamzeli güzelimiz Bahar Öztan'ımızı kaybetmişiz... Çok üzgünüm. Sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun."

Gül Sunal: "Ah güzel Bahar Öztan, oldu mu bu şimdi? 'Doktor Civanım' ve 'Orta Direk Şaban' filmlerinde Kemal Sunal ile oynamıştı. Sonra arada telefonlaştık hep. Gülüşünü, sıcacık bakışını hiç unutamam sevgili Bahar... Çok üzgünüm, çok."

22-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler