Yalancı Dizisi Beklediği Reytingi Alamadı

Yalancı Dizisi Beklediği Reytingi Alamadı
Show Tv’de yeni başlayan Yalancı dizisi yayınlandığı ilk 3 bölümü ile beklediği performansı alamadı. Dizinin reytinglerinin düşük gelmesinden herkes tedirgin oldu.

Show TV ekranlarında yeni başlayan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerinde olduğu yapım beklediği performansın altında kaldı.  yeni dizi Yalancı ilk 3 bölümü diğer dizilerin gerisinde kaldı. Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin muhteşem partnerlik sergilediği gözle görülür şekilde.

British Academy of Film and Television Arts ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanarak ekranlarda yerini alan Yalancı dizisi büyük bir beklenti ile seyirci karşısına çıkarılmıştı. Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler arasında geri plana düştü. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin de Cuma akşamı yayına girmesi Yalancının beklediği performansı alamamasına neden oldu. Dizi beklediği ilgiyi alamadı. Dizi yayına girerken büyük bir beklenti ile reytingleri yüksek olarak devam edeceği bekleniyordu. Yalancı Cuma akşamı reytinglerinde 3 bölümdür geride kalıyor.

Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisinin Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu senaristliği Rahşan Çiğdem İnan ve Yekta Torun’un üstlendiği dram türündeki dizi beklediği reytingle karşılaşamadı. Yalancı dizisinin konusu ise, Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmeni ve Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah olarak hayatlarına devam eden isimdir. Mehmet Emir’in Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Deniz ve Mehmer uzun zamandır hayatlarına kimseyi almamışlardır. Aralarındaki çekim ile önce beraber bir akşam yemeğine çıkarak başlar. Daha sonra hayatlarını alt üst edecek bir sürü olayın içine sürüklenirler.

Yalancı dizisinin düşük reytinglerine rağmen diziyi takip eden hayranları ise sosyal medya paylaşımları ile destek oluyorlar. Dizinin çok başarılı bir yapım olduğuna dair birçok paylaşım yapılıyor.  Yalancı dizisinin hayranları düşük gelen reytinglerden dolayı tedirgin. Dizinin reytingleri böyle devam eder ise ekranda kalması zor olduğu bilindiği için Yalancı dizisinin final yapmasından korkan seyirci kitlesi mevcut.

Yalancı’nın yayınlanan 3. bölüm reytinglerinin iyi gelmesi AB grubunda ikinci sıraya çıkması, ABC1’de güçlenmesi dizi için güzel bir gelişme oldu. Yalancı dizisinin hayranları “Umarım reyting kurbanı olmaz” gibi ifadeler ile sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Yalancı için krtik dönem yaşanıyor olması hayranları ve ekibi tedirgin ediyor.

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar