Sadakatsiz Yeni Fragmanı Yayınlandı

 Sadakatsiz Yeni Fragmanı Yayınlandı
Kanal D ekranlarının favori ismi sadakatsiz yeni sezon ile ekranlara bomba gibi geldi. Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranlarına yeni sezonu ile bomba gibi giriş yaparak reytinglerde üstün bir başarı elde ederek seyircisi ile geçen hafta buluştu.  Herkesi yeniden ekran başına kilitlemeyi başaran dizi oyunculuk ve senaryo performansı ile sosyal medyada gündem oldu.

Doctor Foster dizisinden uyarlama olarak ekranlarda yerini alan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen rol alıyor. Ekranlara gelmeye başladığı ilk günden itibaren konuda ve senaryolarda hız kesmeden devam eden Sadakatsiz yeni sezondan yayınlanan ilk bölümü ile yeniden izleyicisine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümünde diziye yeni dâhil olan Berkay Ateş dizide büyük etki uyandırdı. Diziye bir kaza ile dâhil olan Berkay Ateş ilerleyen bölümde neler olacağı konusunda merakla beklenen isimlerinden biri oldu. Sadakatsiz dizisinin 33. Bölümü yayınlandı. Fragman herkesi aşırı heyecanlandırırken bir yandan da sorulara neden oldu. Asya yeni bir aşka yelken mi açacak? Berkay Ateşin dâhil olduğu yeni bölümler çok ses getirecek gibi duruyor. Hafıza kaybı yaşayan Berkay Ateş bir tek Asya’yı hatırlaması Asya’yı başta ürkütse de yardımcı olmaya devam edecek. Kafamın için de bir hapishane var ve ben çıkamıyorum oradan müebbet yemiş gibiyim demesi ardından Asya’nın belki beraber bir çıkış yolu buluruz demesi herkesin aklına aynı soruyu getirdi. Yeni bir aşk mı doğacak? Geçen hafta Derin’in yürüyor olması son bölüme damga gibi vurmuştu. İlerleyen bölümlerde neler olacağı merakla bekleniyor.

32. bölümü ile 29 Eylül de ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde Derin bölüme damgayı vurmuştu. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri ve Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin final bölümünde ki yaşadığı kaza ile son bulmuştu. Asya kaza sonrası İstanbul'da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir hayata adım atmıştı. Asya, oğlu Ali'nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşadığını düşünüyordu. Caner Cindoruk’un hayat verdiği Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ'da kalmıştı. 6 ay sonra ilk kez  Bahar ve Melih'in düğünü için Tekirdağ’a giderken yolda yaşanan kaza Asya'nın hayatında değişime neden olurken, Ali'nin sakladığı gerçekler ise gün yüzüne çıkarak Asya'yı sarsmıştı..

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar