Yalı Çapkını bu hafta neden yok?

Yalı Çapkını bu hafta neden yok?
Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlanırken Star TV’de Yalı Çapkını niye yayınlanmadı diyen dizi takipçileri bu konu hakkında kafalarında oluşan soru işaretini cevaplamaya çalıştılar.

Yalı Çapkını dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Yalı Çapkını dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? Yalı Çapkını dizisi bu hafta niçin yayınlanmadı? Yalı Çapkını’nın rakibi Kızılcık Şerbeti yayınlandı mı? Star TV yönetimi nasıl bir açıklamada bulundu? Yalı Çapkını dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar…

Yalı Çapkını bu hafta niye yok?

Geçen sezonki performansı ile reyting rekorlarını alt üst eden Yalı Çapkını dizisi 20.10.2023 Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanması gerekirken yerine İp Man 4 Final  filmi yayınlandı. Seyirci dört gözle Yalı Çapkını dizisini beklerken yabancı bir sinema filmi ile karşılaşınca çok şaşırdı. Show TV’de Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlanırken Star TV’de Yalı Çapkını niye yayınlanmadı diye merakla bekleyen dizi takipçileri bu konu hakkında kafalarında oluşan soru işaretini cevaplamaya çalıştılar. Konu ile ilgili olarak dizinin iptali ile ilgili olarak Star TV “Gazze’de sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle ilan edilen milli yas kapsamında, bu akşam Yalı Çapkını dizimizin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldık. Haftaya görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizi oyuncuları ve karakterleri

Geçen sene olduğu gibi bu sene de izlenme oranlarında 1. liği kimselere kaptırmayan Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler şu şeklde sıralanıyor; Afra Saraçoğlu       Seyran Şanlı Korhan, Mert Ramazan Demir         Ferit Korhan, Çetin Tekindor                Halis Korhan, Şerif Sezer              Hatice "Hattuç" Şanlı, Gülçin Santırcıoğlu İfakat Korhan, Emre Altuğ     Orhan Korhan, Gözde Kansu Gülgün Korhan, Binnur Kaya          Nükhet Korhan, Taro Emir Tekin              Kaya,  Ersin Arıcı       Abidin, Beril Pozam Suna Şanlı, Buçe Buse Kahraman    Pelin Yılmaz, İrem Altuğ               Sultan, Öznur Serçeler                Asuman Korhan, Hülya Duyar Şefika, Diren Polatoğulları              Kazım Şanlı, Sezin Bozacı              Esme Şanlı, Yiğit Tuncay Latif, Selen Özbayrak Dicle, Toprak Sağlam         Zerrin Yılmaz, Cemre Gümeli Talih Özgün, Tufan Gökpınar          Serter, Mine Tugay Defne, Fırat Çelik   Efe Han, Hakan Aydın    Maho, Mehmet Esen, Cenan Çamyurdu              Sadık, Uğur Demirpehlivan Mehveş, Ediz Akşehir    Saffet İhsanlı, Barış Falay             Reşat Ademoğlu, Muhammed Cangören            Saffet İhsanlı (Ağa), Bilge Can Göker   Nazan İhsanlı, Baran Bölükbaşı  Tarık İhsanlı, Mehmet Bilge Aslan            Ahmet Güneyer.

20-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler