Yan Oda dizisinin Yıldız'ı için kiminle anlaşmaya varıldı?

Yan Oda dizisinin Yıldız'ı için kiminle anlaşmaya varıldı?
Star TV'nin yeni sezon dizilerinden Yan Oda'da Yıldız rolünü kimin oynayacağı merakla bekleniyordu. Yıldız Alabey rolü için yapımcı şirket Derya Karadaş ile el sıkıştı.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı Yan Oda dizisinde Nurcihan Alabe’in kızı ve Fikret Alabey’in ablası Yıldız rolüne hayat verecek isim belirlendi. Yıldız Alabey rolü için Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinden tanıdığımız Derya Karadaş ile anlaşmaya varıldı.

Yan Oda dizisinin Yıldız’ı belli oldu

Sete çıkmaya hazırlanan Star TV’nin yeni dizilerinden Yandaki Oda dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı.  OGM Pictures’in yapımını üstlendiği Yandaki Oda dizisinin ilk önce tanıtım filmi yayınlanacak ardından en geç gelecek hafta çekimlerinin başlaması planlanıyor.Hikayesi ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan diziye usta oyuncu Derya Karadaş Yıldız karakterini canlandıracak. Son olarak Dostoyevski tarafından kaleme alınan Öteki isimli tiyatro oyununda rol alan Karadaş dizide Caner Cindoruk’un hayat verdiği Fikret Alabey’in ablasını oynayacak. Ayrıca eşi Haki Biçici’nin yazıp yönettiği ve bugün vizyona girecek olan İyi Bir Aile Değiliz filminde de oynuyor. Mustafa Sönmez’in yapımcılığını üstlendiği filmin tanıtım filmleri oldukça büyük bir ilgi gördü ve izleyenlerce beğenildi.

Senarist Mehmet Barış Günger

İsmi ilk olarak Yandaki Ev olan daha sonra Yandaki Oda olarak değiştirilen dizinin senaryosunu daha önce Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu yazan Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Ayrıca Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nun da senarist ekibinde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Aşka Düşman dizisinin başrolünde yer alan usta oyuncu Nazan Kesal Yandaki Oda dizisinin Nurcihan Alabey karakterine hayat verecek. Ailenin belkemiği olan Nurcihan Alabey oğlu Fikret Alabey’in Verda (Şevval Sam) ile evlenmesine karşı çıkacak hem de aynı evde yaşadığı ailesine karşı savaş açacak. Dizi de ayrıca Bülent Polat (Ferhan), Melek Baykal (Cevale), Onur Seyit Yaran (Taylan), Derya Pınar Ak (Şelale), İrem Kübra Bakırtaş (İrem), Nilsu Yılmaz (İdil), Nezaket Erden (Selda) ve Samet Kaan Kuyucu (Anıl) gibi önemli isimler bulunuyor. 

Okuma provaları neşeli geçti

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Yandaki Oda dizisinin okuma provaları önceki hafta gerçekleşti. Ünlü oyuncuların uyumu ve neşeli tavırlarının dikkati çektiği provada dizi hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığı gözlendi. Önümüzdeki hafta sete çıkacak dizinin yakın bir zamanda Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

09-02-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler