Yaralı Kuşlar Bir Kez Daha Saat değiştirdi! Peki, Dizi Saat kaçta Yayınlanacak?

Yaralı Kuşlar Bir Kez Daha Saat değiştirdi! Peki, Dizi Saat kaçta Yayınlanacak?
Kanal D'nin günlük dizisi Yaralı Kuşlar'ın yayın saati bir kez daha değişti. Dizinin yayın saati neden değişti ve yeni yayın saati kaç? Detaylar haberimizde!

Stellar yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını İnci Gülen Oarr’ın üstlendiği Kanal D’nin ilk günlük dizisi olma özelliğini gösteren Yaralı Kuşlar yayına başladığı günden itibaren bir türlü istenilen başarı seviyesini yakalayamaması yapım şirketini yayıncı kanal karşısında zor durumda bırakmaya devam ediyor. Dizinin daha önce Kanal D tarafından değiştirilen yayın saati bir kez daha değiştirildi. Kanal bir türlü istediği verimi alamadığı dizi için belki de son bir şans daha verdi. Peki Yaralı Kuşlar Dizisi’nin yayın saati kaç oldu? Canlıtv takipçileri için araştırdık!

Yaralı Kuşlar’ın Yayın Saati Bir Kez Daha Değişti!

İnci Gülen Oarr’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Gizem arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı, Cemre Melis Çınar, Emre çaltılı, Tuğba Tutuğ gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D’nin ilk günlük dizisi Yaralı Kuşlar’ın yayın saati bir kez daha değişti. Daha Önce de yaz sezonuna girilirken Kanal D tarafından tekrar bölümleri ekrana getirilen Aşk-ı Memnu ile yer değiştiren ve yayın saati 17.00’a alınan Yaralı Kuşlar yine Aşk-ı Memnu ile yer değiştirerek daha önceki yayın saati olan 15.45’e döndü. Dizinin yayın saati değiştirmesinden dolayı düşüşe geçen reytingine bir önlem olarak düşünülen bu değişiklikle Yaralı Kuşlar ilk yayınlandığı saat olan 15.45’e geri dönmüş oldu. Bundan böyle Yaralı Kuşlar 15.45’te yayınlanırken Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümleri 17.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Yaralı Kuşlar’ın Konusu Ne?

Stellar yapım tarafından Kanal D için hazırlanan günlük dizi Yaralı Kuşlar, çocuğunu ve eşini bir trafik kazasında kaybeden bir babanın (Levent) ve trafik kazasında kaybettiğini sandığı ama aslında kaza sırasında ortadan kaybolan ancak bir daha bulunamayan oğlunun (Efe) farkında olmadan birlikte yaşama hikayelerini konu alıyor. Küçük Efe’yi bebekliğinden itibaren büyüten ve ona ablalık eden Meryem (Gizem Arıkan) ile birlikte hayata tutunma çabaları sırasında farkında olmadan gerçek babasının (Levent) evinde çalışmaya ve yaşamaya başlamaları ve bu sırada yavaş yavaş gelişen çocuğunu bulma hikayesi dizinin ana konusunu oluşturuyor.

21-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar