Yaralı Kuşlar Finale Koşuyor

Yaralı Kuşlar Finale Koşuyor
Kanal D ekranlarının günlük dizisi Yaralı Kuşlar'ın akıbeti belli oldu. Yaralı Kuşlar final mi yapacak? Yaralı Kuşlar ne zaman final yapacak?

Kanal D'nin büyük bir hevesle ekranlara getirdiği günlük dizi Yaralı Kuşlar beklenileni karşılamadı. Geçtiğimiz ay izleyicisi ile buluşan Yaralı Kuşlar'ın akıbeti belli oldu. Reytinglerde dibe çakılan dizi için final kararı mı verildi? Yaralı Kuşlar final mi yapacak? İşte Yaralı Kuşlar dizisi ile ilgili tüm detaylar..

Yaralı Kuşlar ne zaman final yapacak?

Gündüz kuşağı dizisi Yaralı Kuşlar, Kanal D'yi heyecanlandırmıştı. Fakat dizi kanalın istediğini veremedi. Yayınlanan reyting sonuçlarında istenilen başarıyı elde edemedi. Reytinglerde başarı gösteremeyen dizisi için 'Yaralı Kuşlar final mi yapacak?, Yaralı Kuşlar bitiyor mu?, Yaralı Kuşlar ne zaman final yapacak?, Yaralı Kuşlar neden final yapıyor?' gibi sorular gündeme geldi. Konu ile ilgili ne dizi ekibinden ne de kanal tarafından bir açıklama yapılmadı. Fakat dizi bu reyting ile devam ederse Mayıs ayının sonlarına doğru final yapacak gibi gözüküyor. 

Stellar Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Yaralı Kuşlar, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında startı vermişti. Fakat o günden bu yana reytinglerde büyük bir başarı sergileyemedi. Yaralı Kuşlar dizisi total reyting sıralamasında 62. sırada yer alıyor. Bunun yanı sıra reytinglerde de 0.79 reyting oranı alıyor. Dizinin bu seviyede gitmesi kötü haberlere yol açabilir. Kanal D Ramazan ayında yayınlayacağı Arda’nın Mutfağı programını, Yaralı Kuşlar dizisinin saatine koyarak reytingleri canlandırabilir. Bu zaman içerisinde reyting oranlarında bir değişiklik olmaz ise 31 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlanacak olan 45. bölümü ile izleyicisine veda edebilir.

Yaralı Kuşlar'ın Konusu Ne?

Dünyaca ünlü Wounded Birds dizinden uyarlanacak olan ve Stellar Yapım tarafından günlük olarak yayına hazırlanan Yaralı Kuşlar'ın dram türünde olduğu belirtiliyor. Yetim kalan iki çocuğun kendilerini sokakta büyüten bir adamdan kaçıp İstanbul'da yeni bir hayata başlamasını konu alıyor. Günlük dizi olması dolayısıyla birçok farklı hikayenin paralel ilerleyeceği dizinin çekimleri 20 Şubat'ta başlamış durumda. Mart sonu itibariyle yayına başlayacak olan Yaralı Kuşlar bu sezon hiçbir dizisinden umduğunu bulamayan Kanal D için yeni bir umut olacak gibi görünüyor. Ana haberin önünde yayınlanacak dizi yurtdışı satışlarından da umutlu.

06-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar