Yaralı Kuşlar setinde sürpriz ziyaretçi!

Yaralı Kuşlar setinde sürpriz ziyaretçi!
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen “Yaralı Kuşlar” dizi setinde herkes, hoş bir sürprizle karşılaştı. Dizi setini bir anda hareketlendiren sürpriz ziyaretçi kimdi?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen “Yaralı Kuşlar” dizi setinde oyuncular ve set ekibi hoş bir sürprizle karşılaştı. Dizi setini bir anda hareketlendiren bu sürpriz ziyaretçi kimdi?

Yaralı Kuşlar setinde sürpriz ziyaretçi!

Aslında set ekibi için bu ziyaretçi tanıdık biri. Düşünün ki Yaralı Kuşlar için 20’den fazla beste yapan bir şarkıcıdan, Murat Evgin’den söz ediyoruz. Murat Evgin bugüne kadar 20’den fazla beste yaptığı Yaralı Kuşlar dizi setine bir sürpriz yaptı. Sete uğrayan ve başrol oyuncuları Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen dahil bütün ekiple sohbet eden Murat Evgin en beğenilen şarkılarını ekiple beraber söylemeyi de ihmal etmedi. Mikrofonlarımıza konuşan Murat Evgin, “Yaralı Kuşlar” için en son yorumladığı “Aşk” şarkısının ülkemizin yanı sıra birçok ülkede sevildiğini belirtti. Öyle ki dizinin yayınlandığı Bosna-Hersek, Kolombiya gibi ülkelerde müzik kanallarında birinci şarkı olarak çalınmasıyla ilgili şunları söyledi: “Bu şarkıyı yani “Aşk”ı evimde kaydettim. Belki de bu yüzden kısa sürede çok sevildi. Şarkıda ev sıcaklığı var.”

Yaralı Kuşlar dizisinin hikayesi

Kanal D ekranlarında 1 Nisan’dan beri hafta içi her gün yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisi bir aile hikayesi. Yıllar önce ailesinden hoyratça koparılmış ve hiç beklemediği bir yaşama mecbur bırakılmış Ömer’in ailesini araması konu ediliyor. İstanbul'un kalabalık semtlerinde mendil satmak zorunda kalan küçük Ömer’in, ablası zannettiği Meryem ile birlikte yaşama tutunma gayreti işleniyor. Yaralı Kuşlar’da Ömer, öz babasıyla karşılaşınca çok şeyler değişecektir.

Murat Evgin’i tanıyalım

Yorumcu ve Besteci Murat Evgin, 1977 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema bölümünü bitirince New York Üniversitesi’nde Intensive Film Workshop kursuna dahi oldu. Ünlü sanatçı Erol Evgin’in oğlu olan Murat Evgin, 1993 yılında ilk kez AKM’ de Erol Evgin’in 25. Sanat Yılı Konseri’nde gitarıyla sahneye çıktı. Bu henüz 16 yaşında olan Murat Evgin bu etkinlikle profesyonel müzik hayatına başladı. Daha sonra çeşitli gruplarla sahne almaya başladı. Sadece ülkesinde değil İngiltere (1992 ve 1996), Amerika (1993) gibi dış ülkelerde de çalışmalarda bulundu.

1996-1999 arası dünyayı gezerek “Beni Ellere Verdin” albümündeki şarkılarını çaldı ve müziğini evrensel boyutlara taşıdı. 2003 yılı onun için yönetmenlik başlangıcı oldu. 2. albümü “İnan Bana” ile birlikte klip yönetmenliği ve TV yarışma ve dizi müzikleri çalışmalarına ağırlık verdi.

Albümleri

Dün Bugün Yarın (2005)

Bambaşka Bir Şehir (2008)

Umut Yolcuları (suça zorlanan çocuklar için- 2010)

Müziklerini yaptığı dizi ve programlar

 Acemi Cadı, Sahra, Deli Mavi, Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, Kalplerde İkinci Bahar, Çocuğun Var Derdin Var, Haylaz Babam, Ah Kalbim, Ya Şundadır Ya Bunda, Hayaller Gerçek Oluyor, Şimdi Zayıflamak İstiyorum…

29-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar