Yargı 14. Bölüm İzle!

Yargı 14. Bölüm İzle!
Yargı 14. Bölüm İzle; 19 Aralık Pazar akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı’nın yayınlanan 14. Bölümünü tek parça ful izlemek isteyenler için bilgiler haberimizde!

Ay Yapım imzalı Kanal D’nin polisiye gerilim dizisi Yargı 14. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Gerilim ve dram tarzında ele alınan Yargı 14. Son bölümde Ceylin’den haber alamayan Ilgaz deliye dönüyor. Engin’in firarıyla alarma geçen emniyet güçleri bir yandan Ceylin’i aramaktadır. Engin’i kim zehirledi? Bazıları sırlar uğruna kader birlikteliği yaparken, kimin için yolun sonu gözükür? Ceylin, içinden çıkılması güç düğümden kurtulabilecek mi? Onu Ilgaz ile yan yana getiren kaderin ikisini birbirine kenetlediği Yargı 14. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Yargı 14. Bölüm İzle!

Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı Kanal D dizisi Yargı'yı Sema Ergenekon yazarken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Pazar akşamlarına damga vuran gerilim ve dram yapımı Yargı, her bölümü seyirciyi meraka ve heyecana sürüklerken sürpriz gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Ceylin kayboluyor

Yaşamı boyunca tüm zorlukları kendi başına aşmaya çalışan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir durumdadır. Ilgaz ile her defasında yan yana getiren kader, ikisini birbirine kopmaz iplerle kenetlemişken cevapsız sorular Ceylin’i kaçışa sürükler. Adli olarak Engin’in firarıyla kırmızı alarma geçen emniyet güçleri bir yandan da Ceylin’i aramaktadır. Uykusuz geceler sonuç verecek mi?

Engin’i kim zehirledi?

Bu arada Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden yaşanan firar olayı akıllara tek bir soruyu getirir: Onu kim kaçırmış olabilir? Bu süreçte bazıları sırları çözmek için kader birlikteliğine zorlanırken kimileri için yolun sonu gelmiştir. Hayatının her anında yaşadığı zorlukları kendi başına çözmeye alışkın olan Ceylin’in artık tek başına dayanma gücü kalmamıştır. Onu Ilgaz ile her defasında buluşturan kader, ikiliyi bir kez daha birbirine bağlamıştır. Ceylin ve Engin bulunabilecek mi? Bir cinayet davasında yaşanılan ilginç ve çarpıcı gelişmeleri ve sürprizleri ekrana taşıyan Yargı 14. Yeni bölümüyle 19 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

19-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar