Baba dizisinin konusu nedir?

Baba dizisinin konusu nedir?
Ülkemizde yayınlanan Baba ocağı, Baba Evi, Üvey Baba ve Süper Baba gibi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Show TV'den dizi severleri heyecanlandıracak yeni bir yapım haberi geldi

Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Arıza dizisi ile geniş hayran kitlesine ulaşan Tolga Sarıtaş'ın başrol oynadığı Baba dizisinden ilk traser geldi. Ay Yapımın Show TV ekranlarına getireceği Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu dizi severler tarafından araştırılıyor. Ay Yapım imzalı Baba dizisiyle ilgili bilgiler haberimizde. Şimdi detaylar.

Baba dizisinin konusu nedir?

Ülkemizde yayınlanan Baba ocağı, Baba Evi, Üvey Baba ve Süper Baba gibi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Azız, Çukur gibi fenomen dizilerle sektörde belirli bir yer edinen Show TV'den dizi severleri heyecanlandıracak yeni bir yapım haberi geldi. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolde oynayacağı Baba dizisi, farklı konsepti ve konusu ile daha şimdiden sosyal medyada geniş yer buldu. Ay Yapımın Show TV için çektiği Baba dizisi birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatını ve ailesini bir arada tutmaya çalışan bir babanın hem konumuyla hem de çevresiyle olan özgün mücadelesini konu ediniyor.

Tanıtımda geçen ilginç sözler sosyal medyaya damga vurdu

Ay Yapım imzalı Baba dizisi ilk başta" Bir Gece Ansızın " ismiyle ekrana geleceği duyuruldu. Ancak sonradan bir isim değişikliğine gidildi. Tanıtımda geçen sloganın damga vurduğu Baba dizisinde Haluk Bilginer, kendine has üslubunu konuşturuyor. Bir şiirden aldığı izlenimi veren ve izleyicide derin etki bırakan o sözler. 'Parayla her şeyi alabileceğini sanıyorsun ama alamazsın. İlaç alabilirsin ama sağlık alamazsın. Bilgi alabilirsin ama bilgelik alamazsın"

Ay Yapım imzalı Baba dizisinin önümüzdeki ocak ayının sonlarına doğru veya en geç şubat ayının ilk haftasında yayınlanması bekleniyor. Her yıl ocak ayının 15. Günü dizilerin reklam anlaşması yenilendiği için Baba dizisi ocak ayının sonlarında doğru yayına girecek.

Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Çukur dizisi senaristlerinden Gökhan Harzum ve Ekin Atalar'ın yazdığı Baba dizisi oyuncu kadrosu büyük oranda netleşti. Haluk Bilginer'in Baba karakteriyle başrolde oynadığı dizide oğluna Tolga Sarıtaş can verecek. Oyuncu kadrosunda Damlasu İkizoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar ve Tamer Rumeli gibi usta oyuncular da yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Baba dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

19-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar