Yargı Dizisi – 29 Mayıs’ta Sezon Finali Yapacak!

Yargı Dizisi – 29 Mayıs’ta Sezon Finali Yapacak!
Kanal D’nin her Pazar reyting rekorları kıran dizisi ve sezonun en çok izlenen dizilerinden Yargı ne zaman final yapacak? merak ediliyordu. Yargı’nın sezon final tarihi belli oldu

Ay yapım imzası taşıyan Kanal D’nin iddialı yapımlarından Yargı dizisi her Pazar akşamı izleyici ile buluşurken, yayınlanan her bölümü ile damga vurmaya da devam ediyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin ne zaman final yapacağı izleyici tarafından merak ediliyordu. Fenomen dizinin ne zaman biteceği hayranları tarafından araştırılırken,  dizinin sezon finali yapacağı bilgisi geldi. Yargı dizisinin 34. Bölümde biteceği duyruldu. 24 Nisan Pazar akşamı 30. Bölümü yayınlanacak olan dizinin bayramda 1 hafta ara vermesinin ardından son 4 bölümü kalıyor. Sezon finali için 34. bölümün bir aksilik çıkmadığı sürece 29 Mayıs Pazar gününe denk geleceği ön görülüyor. İşte detaylar…

 
Yargı 34. Bölümde Sezon Finali Yapıyor!

Yargı, Ay Yapım imzalı Kanal D ekranları için çekilmiş dram, psikolojik gerilim, aksiyon, polisiye ve hukuk türündeki dizisidir. Yargı dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme alıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği, görüntü yönetmenliğini Yalçın Avcı’nın yaptığı, bestecisinin ise Toygar Işıklı’nın olduğu ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlandı.

 

Yargı dizisinin güçlü oyuncu kadrosu buluyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu (Savcı Ilgaz) ile Pınar Deniz (Avukat Ceylin) paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal (Metin Amir), Uğur Polat (Avukat Yekta Tilmen), Cezmi Baskın (Merdan Kaya), Mehmet Yılmaz Ak (Pars Savcı), Zeyno Eracar (Gül Erguvan), Uğur Aslan (Eren Komser), Arda Anarat (Çınar Kaya), Şükran Ovalı (Savı Derya), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin Erguvan), Başak Gümülcinelioğlu (Hakime Neva Seçkin), Nilgün Türksever (Laçin Tilmen), Onur Özaydın (Osman Yılmaz), Özlem Çakar Yalçınkaya (Makbule Kaya), Beren Nur Karadiş (Defne Kaya), Hakan Dinçkol (Avukat Cüneyt) ve Merve Ateş (Tuğçe) gibi önemli isimler bulunuyor.

 

Yaz dönemi yaklaşırken dizilerden ard ardına final tarihleri açıklamaları geliyor. Yargı dizisinin de izleyicilerinin merak ettiği final tarihi, Yargı’nın yönetmeni Ali Bilgin’den geldi. Ali Bilgin, Yargı dizisinin 34. Bölümünde sezon finali yapacağını duyurdu.

 Yargı Bitiyor Mu? Yargı 2. Sezon Var Mı?

Dizi yayınlandığı ilk günden bugüne sürükleyici hikayesi, karakterleriyle ve oyuncu kadrosundaki isimlerle izleyici tarafından çok beğenildi. Yayınlandığı Pazar akşamları fırtınalar estiren dizi, büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Dizide Ilgaz-Ceylin çifti çok uyumlu ve yakıştırılan çift olurken, oyuncularının her biri için ayrı fan sayfaları açıldı. Durum böyle olunca, dizinin tek sezonluk kalması da beklenemezdi, öyle de oldu. Yargı dizisi 2. Sezonda da devam edecek.


Yargı 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Reytingleri yüksek olan dizi, ilk sezonu ile sezon finali yapacak. Dizi sezon arası verecek. Yaz döneminin ardından Yargı yeni 2. Sezon bölümleri ile Eylül 2022 de ekranlarda olmaya devam edecek.



Yargı 2. Sezonda bir çok oyuncu diziden ayrılacak, aynı zamanda yeni oyuncular diziye katılacak. Yargı dizisinin ilk sezon konusu bitecek, yeni sezonda yeni hikayeler yeni cinayetler konu edilecek.

Yargı 30. bölüm 24 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de. 

Yargı 30. Bölüm Fragmanı
 

20-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar