Yargı oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü

Yargı oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü
Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü. Yargı dizisinde rol alan Ayşenil Şamlıoğlu kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak annesine veda etti. Ayşenil Şamlıoğlu'nun annesi Nezahat Şamlıoğlu vefat etti. Annesinin vefat ettiğini sosyal medya hesabından paylaşan Ayşenil Şamlıoğlu "Öksüz kaldım" dedi. Annesine duygusal bir mesajla veda eden Şamlıoğlu, duygularını takipçileriyle paylaştı. Annesinin hastanede bilincinin kapandığını belirten Şamlıoğlu annesine "Seni seviyorum annem, seni çok seviyorum" sözleriyle veda etti.

Ayşenil Şamlıoğlu'ndan annesine duygusal veda

Yargı dizisinde Şahver Yengi karakterini canlandıran Ayşenil Şamlıoğlu annesini kaybetti. Başarılı oyuncu annesinin vefat haberini takipçilerine annesinin fotoğrafıyla duyurdu. Annesinin ardından duygularını yazan Ayşenil Şamlıoğlu şu ifadeleri paylaştı;

"Canım taa içi,bana can veren,her zaman yaşama bakışını örnek aldığım dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu duygu meğer.

Pamuk gibi bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde güzellik gören, yaşamdan tad alan, pozitif duruşunu hiç kaybetmeyen biriydi annem, ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim pek çok şeyin yanında.

Yaşadığı gibi yumuşacık veda etti hayata, hastaneye giderken gene papatyaların güzelliğine bak diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında bilinci kapanmış…. Canııııımmmmmmm, hep güzellikler sarsın etrafını yaşamda gördüğün güzelliklerin binlerce katı kuşatsın seni,gittiğin yerde çoook mutlu ol e mi…. Seni seviyorum annem seni çok seviyorum…."

Ayşenil Şamlıoğlu emekli öğretmen olan annesi Nezahat Şamlıoğlu'nu yukarıdaki sözlerle ebediyete uğurladı. Ünlü oyuncunun paylaşımının altına takipçileri ve sanatçı dostları tarfından çok sayıda başsağlığı mesajı geldi. Demet Evgar, Canan Ergüder, Hilal Sarar, Ahsen Eroğlu gibi birçok isim Ayşenil Şamlıoğlu'na başsağlığı mesajlarını iletti.

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu geçmişten günümüze çok sayıda sinema ve dizi projesinde yer aldı. Başarılı oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu son dönemde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinde Şahver Yengi adında bir hukuk duayenini canlandırıyor.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar