Yargı Dizisi Neden Yok?

Yargı Dizisi Neden Yok?
Kanal D'nin sezona en iyi giriş yapan dizilerinden Yargı ekranlarda olmayacak. Kanal D resmi sitesinden detayları paylaştı. Dizi Neden Yok?

Kanal D ekranlarında yayına geldiği ilk günden itibaren pazar akşamlarının  vazgeçilmezi olan Yargı dizisi bu hafta neden yok?

Güçlü hikâyesi ile seyircisiyle buluşan Yargı bu hafta 15. Bölümüyle ekranlarda olmayacak. Kanal D 'nin resmi sitesinde yayınlanan habere göre Yargı dizisinin 15. Bölümü bu pazar ekranlarda olmayacak.

Yargı’da Sağlık Arası

Yargı dizisinden dizi hayranlarını üzen haber geldi. Yeni bölüm 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan Yargı ufak bir sağlık arası verdiğini açıkladı. Yargı dizisinin resmi sitesinde yayınlanan haber ile durum netleşmiş oldu.

15. Bölüm Fragmanında Neler Oluyor

Yargı'nın bu Pazar yayınlanmayacak olan 15. Bölüm fragmanıyla seyirciyi  heyecanlı ve hüzünlü bir bölüm bekliyor. Pınar Deniz'in hayat verdiği Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalması ile hâkime tarafından tutuklu yargılanması karar verilir. Ceylin'in şok durumunda cezaevine gitmesine razı olmayan Savcı Ilgaz, onu kendi odasına getirerek kapısını kilitler. Ceylin'e onu güçlendirecek  cümleler kurarken, Pars Savcı çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindeyken Ilgaz, onu sevdiğini söyleyerek kendine getirmeye çalışır. Ceylin, gözyaşları içerisinde cezaevine götürülmek üzere araca bindirilir.

Son Bölümde neler oldu?

Geçtiğimiz hafta Pazar akşamı ekranlara 14. Bölümü ile gelen Yargı dizisinde nefesler tutulmuştu. 14. Bölümde Engin'i öldürme suçundan gözaltına alınan Ceylin'in, mahkemede tutuklu yargılanmasına karar veriliyor.

Ilgaz Savcı, Ceylin’den haber alamayınca deliye dönmüş ve Ceylin’i çok iyi tanımış olmasıyla artık onun gibi düşünebilmektedir. Ceylin'in ortada olmaması diğer yandan Engin’in kaçması ile emniyet güçleri harekete geçmiştir.

İncinin ölümü ile yargılanan Engin’i kimin zehirlediği henüz çözülmezken bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır. Yaşadığı tüm sorunları tek başına çözmeye alışan Ceylin, şimdi içinden çıkamayacağı bir durumun içindedir.

Yeni Bölüm Ne Zaman

Sema Ergenekon'un güçlü kaleminden çıkan başarılı yapım sezonun en iyisi olarak yoluna devam ederken kısa bir sağlık arası verdi. Dizinin Başrollerinde genç güzel oyuncu Pınar Deniz ve yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı Yargı, verilen sağlık arasından sonra yeniden izleyenleri karşısına çıkmaya devam edecek.  Sağlık arası sebebi ile bu Pazar ekranlarda olamayacak olan Yargı,  9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00'de yeni bölümü ile sevenleriyle buluşacak.

24-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar