Yargı Dizisinin Engin'i Onur Durmaz Kimdir?

Yargı Dizisinin Engin'i Onur Durmaz Kimdir?
Son dönemlerin en sevilen ve en başarılı dizilerinden olan Yargı dizisinin karakterleri dikkat çekmeye devam ediyor. Dizide rol alan Engin Tilmen Kimdir?

Kanal D ekranlarının en başarılı yapımı olarak sezona başlayan Yargı dizisinde dikkat çeken isimler yer alıyor. Dizide engin karakterine hayat veren Onur Durmaz kimdir? İşte detaylar..

Yargı Dizisinin Engin’i Kimdir?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı Yargı dizisinde Engin Tilmen karakterine hayat veren Onur Durmaz dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İncinin ölümü ile yargılanan Engin başarılı bir performans sergilemeye devam ediyor.

Dönüm Noktası

Yargı dizisinde isminden bahsettirmeyi başaran Onur Durmaz Yargı dizisi hayatının dönüm noktası oldu. Yargı sayesinde geniş kitlelere ismini duyurmayı başarmış olan genç oyuncu ‘“Kariyerimde Yargı dizisi dönüm noktası oldu diye gönül rahatlığıyla diyebilirim ve tam anlamıyla içinde olmaktan büyük keyif aldığım bir proje.” İfadelerini kullanmıştı.

Onur Durmaz Kimdir?

Onur Durmaz 13 Haziran 1990 yılında dünyaya geldi. Aslen Kocaeli’li olan genç yetenek 1.72 boyunda ve 75 kilo. İkizler burcu olan Durmaz Vienna Konservatorium mezunu. Başarılı performans sergileyen Durmaz oyuncu ve tiyatrocu başarısının dışında Cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak da biliniyor.

Kamera Arkasındaki Yetenek

Başarılı oyuncunun, Oyunculuk hikayesi ise 2018 yılında YouTube platformunda yayınlanan Gençlik dizisi ‘G.I.F.’de hayat verdiği ‘Kuzey’ karakteriyle başlamıştı. Onur Durmaz’ın yönetmen yardımcılığı yaptığı Sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli yapımlardır. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü üstlenmiştir.

Yakışıklı oyuncunun rol aldığı tv dizileri ise şöyle. 2018 yılında G.I.F’de kuzey karakteri ile yolculuğu başlayan oyuncunun 2020 yılında Star Tv’de yayınlanan Menajerimi Ara, 2021 yılında ise Netflix platformu için hazırlanan Kulüp dizisinde Çelebi karakterine hayat vermiştir. Murat Boz ve Büşra Pekin’in rol aldığı 2014 yılında vizyona giren Hadi İnşallah yapımında cast Direktörü olarak görev alan Durmaz, 2015 yılında Niyazi Dört Nala sinema filminde de cast olarak görevine devam etmiştir. 2016 yılında ise Bir Baba Hindu ve Görevimiz Komedi sinema filmlerinde Yönetmen Yardımcısı olarak kamera arkasında görev almıştır. Son olarak Yargı dizisinde Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz başarılı performansı ile seyirci karşısında olmaya devam ediyor.

 

 

24-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar