Yasak Elma ve Kalp Yarası Arasındaki Reyting Yarışı Devam Ediyor

Yasak Elma ve Kalp Yarası Arasındaki Reyting Yarışı Devam Ediyor
Pazartesi akşamlarının iki dizi olan Yasak Elma ve Kalp Yarası arasındaki reyting yarışında, Kalp Yarası, Yasak Elma'ya birinciliği kaptırdı.

İzleyenleri ile Pazartesi akşamı buluşan Kalp Yarası ve Yasak Elma arasındaki reyting yarışları devam ediyor. Atv ekranlarının Kalp Yarası ve Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma arasındaki rekabet sosyal medyada da devam ediyor. Reyting yarışında karşı karşıya olan iki dizi Yasak Elma ve Kalp Yarası sosyal medyada çok farklı sonuçlar elde ediliyor. Bugüne kadar reytinglerde liderliği taşıyan Kalp Yarası, Yasak Elma’ya birinciliği kaptırdı. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevin başroller de olduğu Kalp Yarası sosyal medyada ise zirvedeki yerini koruyor. Adba TV 18 Ekim Pazartesi günü dizilerin sosyal medyadaki paylaşımını ölçerek sonuçları paylaştı. Adba TV’nin hazırladığı sonuçlara göre pazartesi gecesinin bir galibi vardı. Gecenin galibi olan dizi ise Kalp Yarası oldu.

Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkan dizi yaz dizisi olarak ekranlara gelmişti. Dizinin konusu ve oyuncuları beğenilince Kalp Yarası ekranlarda kalmaya devam etti. Kalp Yarası seyirci karşısına çıkarıldığı ilk andan itibaren reytingler de üstün bir başarı elde etmişti. ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası, Yasak Elma’nın başlaması ile reytinglerde geri düştü.

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen ve dram türü yapımı ile büyük beğeni toplayan Kalp Yarası sosyal medyada liderliği taşımaya devam ediyor. Açıklanan sonuçlar ile açık ara fark ile önde tamamlayan Kalp Yarası sosyal medyada gündem oldu. Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın rol aldığı Kalp Yarası hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşım sayısı rekor kırdı. Yapılan paylaşımlar 103 bin 314’e ulaştı.

Fox TV’de Eda Ece ve Şevval Sam’ın rol aldığı Yasak Elma dizisi reytinglerde birinciliği elde etse de sosyal medyada geride kaldı. Yasak Elma dizisi için yapılan paylaşımlar gün boyunca 8 bin 488 oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ile karşılıklı rekabet eden dizinin izleyenleri ve hayranları oldukça destek vermeye devam ediyor. Adba Tv tarafından yapılan sonuçlarda aynı zamanda son sıraya düşen bir dizi mevcut. Pazartesi akşamının dizi rekabetinde geride kalan dizi ise Kıbrıs Zafere Doğru oldu. Dizi için yapılan paylaşım sayısı 505 olarak açıklandı.

 

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar