Ay Yapım'dan Oğlum İsimli Dizi Geliyor

Ay Yapım'dan Oğlum İsimli Dizi Geliyor
Ekranların en sevilen dizilerinde imzası olan Ay Yapım Üç Kuruş dizisinin ekrana gelmesini beklerken yeniden bir proje ile ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinin yapım şirketi olan Ay Yapım yep yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şuana kadar ekranlar da birçok diziye imza atan Ay Yapım yeni projenin hazırlığına başladı. Haberi ise duyuran gazeteci Birsen Altuntaş oldu. Başarılı yapım şirketlerinden Ay Yapım, yeni dizisi Üç Kuruş’un ekrana gelmesi için gün sayarken aynı zamanda Oğlum isimli dizi için de hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Ekranların en sevilen dizilerinden olan İçeride, Çukur, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? Gibi birçok başarılı proje ile isminden söz ettiren Ay Yapım yeni bir dizi ile yeniden ekranlarda olacak. Ünlü Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre Ay Yapım’ın yeni dizinin adı Oğlum olacak.

Ay Yapım’ın üstlendiği yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız yer alıyor olacak. Kara Para Aşk, Çarpışma, Aşk 101 dizilerinin yönetmenliğini başarılı bir şekilde üstlenen Ahmet Katıksız yeni projede imzasını atıyor olacak. Cihangir Ceyhan Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı Alev Alev dizisini Ahmet Katıksız başarılı bir şekilde yöneterek kendinden söz ettirmişti.

Ay Yapım’ın üstlendiği Show Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkan dram türündeki Alev Alev dizisi kış sezonun sonunda ekranlara veda etmişti. Güçlü oyuncu kadrosu ve kadın oyuncuları ön plana çıkarması ile dikkatlerine üzerine çekmişti. Dizi de Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven gibi çok iddialı isimler rol almıştı.

Ünlü yönetmen Ahmet Katıksız yeniden Ay Yapım’la bir araya gelerek yeni projeye adım attılar. Oğlum isimli dizinin yine Show Tv ekranlarında yer alacağı söyleniyor. Ay yapım tarafından ekranlara gelecek olan Oğlum dizisi için oyuncu kadrosu henüz belli olmadı.

Ay yapım imzası taşıyan Oğlum isimli dizinin hazırlıkları devam ederken oyuncu kadrosu için görüşmeler devam ediyor. Net bir isim olmaması ile birlikte güçlü bir ekip çıkartacağından hiç şüphe edilmiyor. Oğlum ismi ile ekranlara gelecek olan dizinin konusu bilinmiyor. Dizide iki çocuğun hikâyesine odaklanılacak. Kısa süre sonra ekranlarda izleyenlerinin karşısında olması bekleniyor.

 

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar