Yasak Elma’nın Yıldız’ından İlginç Sosyal Medya Kararı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ından İlginç Sosyal Medya Kararı!
Sosyal Medyaya 4 gün önce veda eden ve bir süre sosyal medyadan uzak duracağını açıklayan güzel oyuncu Eda Ece bu kararından çabuk vazgeçti. İşte haberin detayları!

Sosyal medyayı en etkili kullanan isimlerden biri hiç şüphesiz Yasak Elma’da Yıldız karakterini canlandıran güzel oyuncusu Eda Ece. Eda Ece sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda daha çok pozitif mesajlar veriyor. Yüz binlerce takipçisi olan ve her bir paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan güzel oyuncu Eda Ece geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya ilgili bir karar almış ve sosyal medyaya ara verdiğini açıklamıştı. Bununla da kalmayan güzel oyuncu aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımları da tek tek silmişti. Kendini evinde karantinaya alan ve pozitif kişiliği ile herkesin takdirini kazanan Eda Ece sosyal medya kullanmama kararından çabuk vazgeçti. Sosyal medyayı kapatma kararı haberinin etkisi bile henüz kaybolmamışken Eda Ece bu kararından vazgeçti ve sosyal medyaya geri dönme kararı aldı.

Eda Ece Sosyal Medyaya Geri Döndü!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ve başarılı performansı ile herkesin takdirini kazanan güzel oyuncu Eda Ece bugünlerde kendini evinde karantinaya aldı. Evde karantina günlerini yaşarken sosyal medya kullanmamaya karar veren ve yaptığı paylaşımları da silerek sosyal medya hesabını kapatan Eda Ece bu kararından çabuk vazgeçti. 4 gün önce sosyal medya hesabını kapatan güzel oyuncu Eda Ece çok sürmeden sosyal medyaya geri döndü. Güzel oyuncu Eda Ece sosyal medyaya geri dönerken de veda ettiği mesajları sildi. Hayranları ise Eda Ece’nin sosyal medyaya geri dönüşüyle çok mutlu oldu ve “hoş geldin” yorumlarıyla güzel oyuncuyu karşıladı.

İlk Paylaşımını Köpeği ile Yaptı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı güzel oyuncu Eda Ece bundan birkaç gün önce sosyal medyaya veda ederek bir süre sosyal medyayı kullanmayacağını belirtmiş ve takipçilerine veda mesajları vererek sosyal medya hesabını kapatmıştı. Aradan çok zaman geçmedi ki Eda Ece terk ettiği sosyal medyaya geri dönüş yaptı. Eda Ece kapattığı sosyal medya hesabını tekrar açtı ve ilk paylaşımını yaptı. Güzel oyuncu ilk mesajını hesabını kapatmasının üzerinden 4 gün geçtikten sonra yaptı. Köpeği Sober ile poz veren ve karantinasını güzelleştirdiği için köpeğine teşekkür eden Eda Ece böylece sosyal medyaya geri dönmüş oldu. Eda Ece’nin geri dönüşü takipçilerini sevindirirken, takipçileri “hoş geldin” yorumlarıyla Eda Ece’yi karşıladı.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar