Yaşar Alptekin Nadire Tunca ile evlendi

Yaşar Alptekin Nadire Tunca ile evlendi
Nikah töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Yaşar Alptekin ve Nadire Tunca’nın nikah karelerine tebrik ve beğeni mesajları yağdı.

Yaşar Alptekin’in vefat eden eski eşi Nilgün Altınyayla’nın rahatsızlığı ne idi? Yaşar Alptekin yeni evlendiği Nadire Tunca ile nasıl tanıştı? Ünlü eski manken sosyal medya hesabından resimler paylaştı mı? Yaşar Alptekin yeni evlendiği Nadire Tunca hakkında sosyal medya hesabından nasıl bir paylaşım yaptı? Eski manken Yaşar Alptekin hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

Yaşar Alptekin Nadire Tunca ile evlendi

3 yıl evvel eşi modacı Nilgün Altınyayla’yı kaybeden eski manken Yaşar Alptekin görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile dünya evine girdi. Maneviyata yöneldiktan sonra bambaşka bir hayat tarzı seçen Yaşar Alptekin uzun bir süredir ekranlara da çıkmıyor.

Yaşar Alptekin sessiz sakin bir nikah ile evlendi

21 sene sonra ikinci kez evlendiği Nilgün Altaınyay’ı 3 yıl önce kanser nedeniyle kaybetmişti. Aradığı sevgiyi görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca’da bulan Yaşar Alptekin sessiz sakin bir nikah ile evlendi. Nikah töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Yaşar Alptekin ve Nadire Tunca’nın nikah karelerine tebrik ve beğeni mesajları yağdı.

Eşim, biz iki bey konuşurken asla söze girmedi

Yaşar Alptekin müstakbel eşini bir sene boyunca testten geçirdiğini mizahi bir ifade ile şöyle anlatıyor : “"Tesettürlü, öyle denk geldi. Misafirlikte sormadan çay, kurabiye ikram eder. Söze girmez, biz iki bey konuşurken asla söze girmedi. Edepli, söz kesmeyen birisidir."

Yaşar Alptekin kimdir?

10 Mart 1962 de Tekirdağ’da dünyaya geldi.Genç yaşlarda mankenliğe başladı. Daha sonra kariyerine oyunculuk ile devam eden Alptekin birçok dizi ve filmlerde rol aldı. Lambada filmiyle hem oyunculuğu hem dansçılığı ile dikkatleri üstüne çekti. Bazı özel televizyon kanallarının tanıtım filmlerinde yer aldı. Hayatının sonraki yıllarında muhafazakar bir yaşam tarzı tercih eden Alptekin bir çok tv kanallarındaki programlara katılarak görüşlerini ifade etme fırsatı buldu. İslami konularda da sosyal medya paylaşımları yapan Alptekin hac vazifesini yapmak için Kabe’ye gitti. Düzceli Mehmet isimli bir tiyatro oyununda rol alan Alptekin 2014 yılında Aşkın Gözyaşları filminde Şemsi Tebrizi’ye can verdi.1 kızı bulunan Alptekin son evliliğini Nadire Tunca ile yaptı.

30-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler