Madonna neden yoğun bakıma kaldırıldı?

Madonna neden yoğun bakıma kaldırıldı?
Hayranları tarafından sağlık durumu takip edilen Madonna’ya adeta dünya kulak kesildi. Neyseki daha sonra yavaş yavaş sanatçının durumu ile ilgili olumlu haberler gelmeye başladı.

Madonna’nın rahatsızlığı nasıl ortaya çıktı? Yoğun bakıma kaldırılan Madonnna’ hala hastanede mi? Ünlü sanatçı evine çıktı mı? Ünlü sanatçı niçin yoğun bir çalışma temposuna girmişti? Madonna’nın taburcu olması sonrası ailesi ve menajeri nasıl bir açıklama yaptılar? Madonna ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Madonna neden yoğun bakıma kaldırıldı?

Her şey Madonna’nın New York’taki otel odasında baygın bir şekilde bulunmasıyla başladı. Dünyaca ünlü sanatçı yakalandığı ciddi bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle sevenlerini korkuttu. Madonna yakalandığı hastalık sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü sanatçının sevenleri birdenbire böyle bir haber sonrası adeta üzüntüye boğuldu. Üstüne üstlük ünlü sanatçının entübe edildiği söylentileri sevenlerini kahretti. Bütün dünyadaki hayranları tarafından sağlık durumu sıkı sıkıya takip edilen Madonna’ya adeta dünya kulak kesildi. Neyseki daha sonra yavaş yavaş sanatçının durumu ile ilgili olumlu haberler gelmeye başladı.

40. yıl konserlerine hazırlanıyordu

24 Haziran’da yoğun bakıma yatırılan ünlü sanatçının Fransız haber ajansı AFP’ye göre taburcu olduğu ortaya çıktı. Bu haberle hayranları mutluluk mesajları yayınlarken Madonna’nın hataneden taburcu olarak evine geçtiği haberleri hayranlarını rahatlattı. Madonna ilk single’ı Holiday’ın piyasaya çıkmasının 40. Yılı dolayısıyla uzun bir süre sonra ilk kez stad konserleri vermeye hazırlanıyordu.

Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor

Ünlü sanatçının ailesi , “Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil. Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz”  şeklinde yaptıkları açıklama ile Madonna’nın sağlığının her şeyden daha önemli olduğu ifade edildi.

Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında

Madonna’nın menajeri Guy Oseary, "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" şeklinde yaptığı açıklama ile sevenlerinin yüreğine bir parça da olsa su serpti.

Turneler başlayacak

“Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" diye açıklama yapan Madonna’nın menajeri Guy Oseary sağlık durumu normale döndüğünde sanatçının yine hayranlarıyla bir araya geleceğini müjdeledi.

30-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler