Yasin ve Barış kavgası Acun Ilıcalı'ya pahalıya patladı!

Yasin ve Barış kavgası Acun Ilıcalı'ya pahalıya patladı!
Survivor'daki Yasin ile Barış arasındaki kavga çok konuşuldu. O kavganın ardından RTÜK, Survivor'a en üst sınırdan para cezası verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmacıları arasında çıkan kavga çokça konuşulmuştu. Kavgadan sonra Acun Ilıcalı, kavgaya karışan Barış ve Yasin'i cezalandırmıştı. Radyo Televizyon Üst Kurulu, kavgayla ilgili harekete geçti. RTÜK'ün gündeminde Survivor'daki bu kavga vardı. Bildiğiniz gibi YasiYapılan müzakerede TV8 kanalını en üst sınırdan idari para cezasına çarptırdı.

Yasin ve Barış, Acun Ilıcalı'yı yaktı

RTÜK bir ceza da TV8 kanalına kesti. Survivor'daki kavga, yarışma programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Acun Ilıcalı'ya pahalıya patladı. Biliyorsunuz ki Barış ve Yasin, bir kavgaya karışmıştı. İşte bu kavga nedeniyle RTÜK, yarışma programını ekrana getiren TV8 kanalı en üst sınırdan idari para cezasına çarptırdı. 

Ne olmuştu?

Survivor'ın 20 Nisan Pazartesi yayınlanan 52. bölümünde herkesi şok eden bir kavga gerçekleşti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı lüks bir villada konaklamak için ödül oyununda karşı karşıya geldi. Oyunun sonlarında doğru Mert ile Barış birbirine karşı yarıştı. Oyunu kazanan taraf Mert oldu. Oyunu kaybeden Barış ve Yasin sözlü olarak atışmaya başladı. Birbirlerine hakarete varan ifadeler kullandılar. Sözlü olarak başlayan kavga fiziksel şiddete kadar gitti. Birbiriyle itişen iki yarışmacı, diğer takım arkadaşlarının araya girmesi sayesinde birbirine zarar veremeden ayrıldı. Acun Ilıcalı, kavgadan hemen sonra ikiliyi oyundan diskalifiye etti. Kavgadan bir bölüm sonra yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı devreye girdi. Acun Medya ekibinin aldığı kararla Yasin ve Barış, takımlarının kazanacağı 3 ödülden yararlanamama cezasına çarptırıldı. 

Acun Ilıcalı: RTÜK'e 10 milyon TL ceza ödedim

TV8 kanalına Survivor nedeniyle kesilen para cezasının ardından akıllara Acun Ilıcalı'nın geçmişte yaptığı açıklamalar geldi. Acun Ilcalı geçtiğimiz yıl, TV8 ekranlarında RTÜK cezaları ile ilgili konuşmuştu. Ünlü yapımcı ve sunucu, Survivor yarışmasının yapımını üstlenmeye başladığı ilk günden bu yana RTÜK'e alınan cezalar nedeniyle sıkça para ödediğini söylemişti. Ödediği ceza parasının meblağı ise herkesin ağzını açık bırakmıştı. Acun Ilıcalı, RTÜK'e tam 10 milyon TL ceza parası ödemiş. Alınan bu ceza da gösteriyor yarışma programı ekrana gelmeye devam ettikçe RTÜK'e ceza ödemeye devam edecek.

02-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler