Yavuz Seçkin hastanelik oldu: Nazara geldik

Yavuz Seçkin hastanelik oldu: Nazara geldik
Sevilen komedyen Yavuz Seçkin geçirdiği talihsiz kaza sonrası hastanelik oldu. Bir video çekerek durumu anlatan Yavuz Seçkin olayı nazara bağladı.

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin hastanelik oldu. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Yavuz Seçkin geçirdiği bahçe kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Belini sakatlayan Yavuz Seçkin bir video çekerek yaşananları anlattı. Seçkin'in hastane odasından paylaştığı video sevenlerini endişelendirdi. Evinin bahçesinde sandalyeden düştüğünü söyleyen Yavuz Seçkin'in omuriliğinde kırıklar oluştu. Yavuz Seçkin evlilik yıldönümlerinde nazara geldiklerini belirtirken "Nazar böyle değiyor demek ki" dedi.

Yavuz Seçkin sandalyeden düştü

Komedyen Yavuz Seçkin'den kötü haber geldi. Evinin bahçesinde sandalyeden düşen Yavuz Seçkin hastanelik oldu. Yaşananları sosyal medya hesabından çektiği video ile paylaşan Seçkin nazara geldiklerini iddia etti. Yavuz Seçkin, "Küçük bir kaza geçirdik. Bahçede ağaçta bir şeylerle uğraşırken sandalyenin gazabına geldim, sandalye beni üstünden attı. Belimde, ufak sol tarafımda 1-2 çatlak var ama iyi olacağız inşallah. Biraz dinlenmemiz lazım" şeklinde konuştu. Sevenlerini korkutan ev kazası Seçkin'in omuriliğinde hasara neden oldu.

Komedyen Yavuz Seçkin'in omuriliğinde kırıklar oluştu

Yavuz Seçkin yaşananları evlilik yıldönümlerinde nazara gelmelerine bağladı. "Nazar böyle değiyor demek ki" diyen Seçkin, "Evlilik yıldönümümüzde göze geldik herhalde. Omurilik çıkışında sol tarafta 2-3 kırık var ama toparlayacağız inşallah" ifadelerini kullandı. 52 yaşındaki oyuncu ve komedyen Yavuz Seçkin'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım sevenlerini endişelendirdi. Seçkin'in paylaşımının altına çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelirken kazayı ucuz atlatması sevindirdi. Bir süre dinlenmesi gereken Yavuz Seçkin'in sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor. Hastane odasından eşiyle birlikte video ve fotoğraf paylaşan Yavuz Seçkin başına gelen talihsiz kazayı nazara bağladı.

Yavuz Seçkin evlilik yıldönümünü kutlamıştı

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin ve eşi Dicle Seçkin 2010 yılında eğlenceli bir düğün organizasyonuyla evlenmişti. Seçkin çiftinin evlilik yıldönümü 12 Haziran'daydı. Yavuz Seçkin nikah anına ait bir video paylaşarak evlilik yıldönümünü sosyal medya hesabından kutlamıştı. Seçkin o paylaşımına, "12 Haziran 2010. Sevdiceğim ile 11 sene önce bugün evlendik. Her zaman destekcim hayat enerjim güzel kalpli karıcığım. Birlikte daha güzel rüya gibi yıllarımız olsun" notunu eklemişti.

14-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar