Ünlü oyuncu New York’a yerleşiyor!

Ünlü oyuncu New York’a yerleşiyor!
Kalk Gidelim, Gümüş, Hayat şarkısı gibi dizilerde oynayan ancak hafızalara kazınamayan Ayça Varlıer kendisine gelen teklifi kabul edip New York’a yerleşti.

Ülkemizde almadığı ödül kalmayan ancak bir türlü popüler olamayan ünlü oyuncu New York’a yerleşiyor. Hayranları Broadway’den gelen teklif üzerine New York’a yerleşme kararı alan ödüllü oyuncuyu ve ne için ABD’ye yerleştiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu New York’a yerleşiyor!

Kalk Gidelim, Gümüş, Hayat şarkısı gibi dizilerde oynayan ancak hafızalara kazınamayan Ayça Varlıer kendisine gelen teklifi kabul edip New York’a yerleşti. Evini tutan ve hazırlıklara başlayan güzel oyuncu “Eylül ayında Broadway üzerine bir müzikal çalışmasına başlayacağız” dedi.

Hayallerine koşuyor

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın yaptığı habere göre ülkemizde çok tanınmayan ancak dünyada isim yapan Ayça Varlıer; 16 yaşında Amerika Hartford Üniversitesi’ne bağlı The Hartt School’dan mezun oldu. Harvard Üniversitesi’nin Moskova Sanat Okulu ortak yapımı nedeniyle hem Moskova’da hem de Boston’da oyunculuk master’ı yapan Ayça Varlıer, adım adım hayallerine yaklaşıyor. 2003 yılında ülkemize gelerek birkaç dizide rol alan güzel oyuncu Amerika’ya yeniden döndü. Ayça Varlıer, Broadway müzikali için menajerlik şirketinin teklifine “evet” diyerek New York’a yerleşti. Eylül ayında Broadway üzerine bir müzikal çalışmasına gireceğini söyleyen oyuncu duygularını paylaştı.

Türkiye’de popüler olamadım

Ülkemizde çalışmak istediğini ancak yeteri kadar popüler olamadığını söyleyen Ayça Varlıer neden ABD’ye döndüğüne şöyle cevap verdi: “Türkiye’ye geri dönmemin sebebi Green Card olmamasıydı. Ama nişanlım Green Card’lı, aynı zamanda Amerikan vatandaşı. Türkiye beni çok iyi eğitti. Almadığım ödül kalmadı. Türkiye’de başarılı oldum ama popüler olamadım. Çünkü sanatımla ilgilendim.”

Amerika’da DJ Memos olarak ün yapan müzisyen nişanlısı Serhan Aydemir ile evlilik planları yapan usta oyuncu projelerini şöyle anlattı: “Serhan New York’ta çok bilinen bir DJ ve girişimci işadamı. Evliliği planlıyoruz. Biz o yoldayız zaten, bir hayat için birleştik. Türkiye’de magazinsel değeri olmayabilir ama benim nişanlım global bir değer” dedi.

Şöhret asla bir kimlik değil

Tıpkı Fadik Sevin Atasoy gibi Amerika’da eğitim alan ve benzer kaderi yaşayan Ayça Varlıer, Türkiye’de şöhret olma konusuyla ilgili düşüncelerini de paylaştı: “Şöhret olmak isteyen bir insan için ben doğru biri değilim. Bana gerçekten oyuncu olmak istiyorum diyen gelmeli. Şöhret bir kimlik değil. Şöhret toplum arasında konuşulan bir vasıf. Çok da basit bir şey.”

14-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar