Yemek Bahane sunucuları kimler? Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı kimdir?

Yemek Bahane sunucuları kimler? Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı kimdir?
TV 360'tan yepyeni bir yarışma programı geliyor! Yemek Bahane yarışmasını sunacak isimler olan Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı kimdir?

Rekabet ve eğlencenin buluştuğu yemek yarışması Yemek Bahane 23 Eylül Pazartesi itibariyle TV 360 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yarşmacıların hem eğlenceli vakitler geçireceği hem de kazanacağı programın sunucuları ise Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı olacak. Haftaiçi her gün televizyon ekranlarında olacak Yemek Bahane yarışmasının sunucuları Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı'yı yakından tanıyalım.

LOKMAN DAĞ KİMDİR?

1986 yılında Mardin'de doğan Lokman Dağ para kazanmaya çocukluk yaşlarında başlamış midye satarak harçlığını çıkarmıştır. Terör mağduru olan ailesiyle birlikte Mardin'den İzmire taşınmıştır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde tamamlamıştır. Uzun yıllar muhabirlik yapan ve Türkiye'yi bölge bölge gezmiş olan Dağ'ın sunuculuk tecrübesi de vardır. 2013 yılında şuanki eşi olan İlke Dağ ile hayatlarını birleştirmiştir. TV 360 kanalında bir süre sabah ana haberlerini sunmuştur. Televizyonculuk alanında kendini geliştiren Lokman Dağ öte yandan Tepeden Kodese isimli kitabın yazarıdır. 

TUĞBA AKINCI KİMDİR?

28 Temmuz 1988 tarihinde dünyaya gelen Tuğba Akıncı aslen Konya'lıdır. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. TV 360'ın bir yüzü olan Akıncı, Kolay mı Sandın? isimli programla mesleklerin zor veya eğlenceli kısımlarını izleyicilerle paylaşmıştır. 22 Temmuz 2017 tarihinde sunucu ve yazar eşi Türker Akıncı ile evlenmiştir. Şimdi ise yine TV 360 kanalında yayınlanacak olan Yemek Bahane isimli programı Lokman Dağ ile birlikte sunacaktır. 

7'DEN 70'E HERKES EKRAN BAŞINA

Hem yarışıp hem eğlenmeye hazır mısınız? 360 ekranlarında muhteşem bir program başlıyor

‘’Yemek Bahane’’ hafta içi her gün evlerinize konuk oluyor

Lokman Dağ ve Tuğba Akıncı’nın eğlenceli sunumu ile yarışmacılar; hem eğleniyor, hem yarışıyor, hem de kazanıyor.

Kıyasıya bir rekabet sonucu kazanılan malzemeler, finalde nasıl bir yemeğe dönüşecek?

Ünlü konuk tadım yapıp günün kazananını belirleyecek Ve kazanan takım ödülün sahibi olacak

Siz de ‘’Yemek Bahane Eğlence Şahane’’ diyorsanız

Hafta içi her gün tüm aile 13: 00 – 16: 00 saatleri arasında 360 ekranlarına davetlisiniz

23-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar