Yemekteyiz Onur Büyüktopçu Dış Sesi neden azarladı?

Yemekteyiz Onur Büyüktopçu Dış Sesi neden azarladı?
Yemekteyiz Onur Büyüktopçu Dış Sesi neden azarladı? Yemekteyiz Dış Sesi Tarkan Koç kimdir? Yemekteyiz yeni bölüm canlı izle.

Tv 8 ekranlarının en sevilen yarışması Yemekteyiz programı, hafta içi her gün 16:00'da yayınlanmaya devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Yemekteyiz yarışmasında bugün ortalık fena karıştı. Dış Ses tabiriyle yarışma akışının kontrolünü sağlayan Tarkan Koç, program esnasında sunucu Onur Büyüktopçu'yu kızdırdı. Peki Onur Büyüktopçu, Dış Sesi neden azarladı? İşte detaylar...

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Yemekteyiz programındayer alan Dış Ses, çoğu zaman yarışmacılar arasında gerginlikler meydana getirmekte. Adeta yarışmacıları birbirine düşüren  Dış Ses bu sefer yarışma sunucusu Onur Bey'i çok kızdırdı. Sinir küpüne dönen Onur Büyüktopçu, Dış Sesi resmen azarladı. İşte Onur Büyüktopçu ve Dış Ses arasında geçen konuşmalar...

Dış Sesin konuşmasına sinirlenen Onur Büyüktopçu, “Biraz sussan o kadar iyi edeceksin ki ama yok yani! Olanları da söyleme.  Herkes herkes hakkında bir şey söylüyor. Bu yarışma bir herkes herkes hakkında bir şey söylüyor” sözlerini kullandı.

Bunun üzerine dış sesin ise, “Ben olanı söylüyorum, fazladan bir şey söylemiyorum ki” sözlerine yanıt olarak Büyüktopçu, “Bir şeyi de içinde tut.  İki kişi bir şey söylüyor onun altında bile bambaşka bir şey arıyorsun. Bunu yapma. Sonra kavga edince aa niye kavga!” ifadelerinde bulundu.

Aralarında geçen bu soğuk iletişimin ardından kamera karşısından ayrılan Onur Büyüktopçu, tepkisini göstermekten çekinmedi. Şaşkınlıkla Büyüktopçu ve Dış Ses arasındaki tartışmalı dakikaları izleyen yarışmacılar ise oldukça gerildi. 

Yemekteyiz Tarkan Koç kimdir?

 Tv 8 Yemekteyiz programını izleyen seyirci 'Dış ses' olarak adlandırılan kişinin kim olduğunu çok merak ediyor. Peki bu 'Dış ses' kimdir? 

1971 yılında dünyaya gelen Tarkan Koç, Ankara doğumludur. Eğitimini, Maltepe Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde tamamlayan Tarkan Koç, aynı zamanda devlet tiyatrosunda da yer almıştır. Televizyon dünyasına bir kanalda asistanlık yaparak başlayan Tarkan Koç, bir çok filmde seslendirme yapmıştır. Günümüzde ise Tv 8 ekranlarının sevilen programı Yemekteyiz'de 'Dış ses' olarak görevlendirilmektedir.

Yemekteyiz Onur Büyüktopçu kimdir?

1982 yılında dünyaya gelen Onur Büyüktopçu, İstanbul doğumludur. Eğitimini İngiltere'de tamamlayan Onur Büyüktopçu, oyunculuk hayatına 2003 yılında ekranlara gelen Lise Defteri adlı dizi ile başladı. Yabancı Damat, Doktorlar, Güz Gülleri, Kiralık Aşk gibi başarılı yapımlarda yer alan başarılı sunucu Onur Büyüktopçu, günümüzde Yemekteyiz programının sunculuğunu yapmaktadır.

Ekranların en başarılı yarışması Yemekteyiz, hafta içi her gün saat 15:00'da Tv 8 ekranlarında sizlerle!

12-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar