Yemekteyiz'de yarışmacının yalan ortaya çıkınca...

Yemekteyiz'de yarışmacının yalan ortaya çıkınca...
Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında yarışmacının yalanı ortaya çıkınca herkes şaşkına döndü. Tansu Taşkın yarışmacılardan kaç puan aldı?

Tv8'de Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen 'Yemekteyiz' programında bir ilk yaşandı. 

'Yemekteyiz' programına katılan tüm yarışmacıların hazırladığı yemekleri 3 saat içinde marketten aldıkları malzemeler ile hazırlamaları gerekiyor. Bu kuralı çiğneyen Tansu Taşkın isimli yarışmacı annesinin daha önce hazırladığı salatayı sofraya getirince tepki topladı.

Yarışmacının sunucusu Onur Büyüktoplu, yarışmacının salatı kendisinin hazırlamadığını öğrenince, "ben bunu tatmam ve 1 puanıda kırarım" diyerek tepki gösterirken, diğer yarışmacılar ise "salatayı tatmam" diyerek tepki gösterdiler.

YEMEKTEYİZ 197. BÖLÜM PUANLAMASI

Mustafa Bey 1 Puan,
Meleha Hanım 1 Puan,
Hande Hanım 1 Puan,
Ebru Hanım 1 Puan.

TANSU TAŞKIN'I NERDEN TANIYORUZ?

Bir çok izdivaç programında boy gösteren Tansu Taşkın, Show Tv'de Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Evleneceksen Gel programında adını duyurdu. Dönem dönem programa girişinin yasaklandığını ve yarışmada olan biten herşeyin tamamen reyting amaçlı kurmaca olduğunu açıklayan Taşkın, sosyal medyada yayınlandığı "Evleneceksen Gel Gerçekleri" videolarıyla bilinmektedir.

Tansu Taşkın'ın 'Yemekteyiz' programında yaptıklarını sosyal medyada bir çok kullanıcı trollemek amacıyla yaptığı yorumlarken, bir çok kişide terbiyesiz olarak yorumladı.

07-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler