Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi kim oldu? 12 Nisan 2019 Cuma

Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi kim oldu? 12 Nisan 2019 Cuma
TV8 en çekişmeli yarışması Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi kim oldu? Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmanın finalinde kazanan isim belli oldu.

Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı TV8 ekranlarının en çok izlenen programı Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi kim oldu? Sunuculuğunu sempatik oyuncu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı Yemekteyiz programı yine heyecan dolu bir haftaya imzasını attı. Yemekteyiz yeni sezonda en iyi yarışmacıların içerisinde bulunduğu 'Yemekteyiz Best Of' formaı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Akıllara kazınan yarışmacılar Best Of'un birincisi olmak için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiler. Peki bu haftanın yani 12 Nisan 2019 Cuma gününün birincisi hangi isim oldu?

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ BİRİNCİSİ!

Ekranların en lezzetli yemek programı Yemekteyiz, yine birbirinden iddialı yarışmacılar ile yepyeni bir haftaya başladı. Bu haftaki konuklar Sinan Kabataş(Otel kat görevlisi), Sevda Yağcı, Hikmet Işık (Satış yöneticisi), Fatma Kaplan (Dekoratör), Gizem Ünal (Fotoğrafçı) oldu. En iyilerin yarışacağı bu haftanın ilk günü Sinan Kabaşt'a konuk olundu. Salı günü Sevda Yağcı'ya,  Çarşamba günü Hikmet Işık'a, Perşembe günü Gizem Ünal'a son gün final günü Cuma'da ise Fatma Kaplan'na konuk olundu. Peki bu isimler kim? Yemekteyiz'in yeni bölümlerini canlitv den kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

YEMEKTEYİZ BEST OF (8-12 NİSAN 2019) YARIŞMACILARI

Sinan Kabataş:

Yemekteyiz'in en akıllarda kalan yarışmacılarından biri olan Sinan Kabataş, bir otel de kat görevlisi olarak çalışmaktadır. Değişik tarz ve konuşması ile yarışmaya damga vuran Sinan Kabataş, TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler'in talk show programı EYS'ye de Onur Büyüktopçu'ya süpriz olarak katılmıştı. Hem stüdyodaki hem ekranları başındaki izleyenleri kahkahalara boğan Sinan bey, Yemekteyiz Best Of'un bakalım kaçıncısı olacak?

Hikmet Işık:

Satış yöneticiliği yapan Hikmet Işık, Yemekteyiz programına 10 nisan 2018 tarihinde katılmıştır.Katıldığı dönemde 3. olan Hikmet bey aslen Sivaslı ve 19 yıllık evlidir. Hikmet bey bu hafta birinci olabilecek mi?

Sevda Yağcı:

Bu haftaya damga vuran yarışmacılarından olan Sevda hanım, ressamlık ve makyaj uzmanlığı yapmaktadır. İddialı menüsü ile rakiplerini korkutan Sevda hanımın kaç puan alacağı merak konusu.

Gizem Ünal: 

Trabzonlu olan Gizem Ünal'ın asıl mesleği fotoğrafçıklıktır. Yemek yapmayı çok seven yarışmacımız İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşamaktadır. 

Fatma Kaplan:

Haftanın son final günü rakiplerini evine konuk edecek olan Fatma Kaplan, operasyon müdürlüğü yapmaktadır.

FİNALİN KAZANANI BELLİ OLDU!

5 gün boyunca zorlu bir mücadelenin içerisinde giren yarışmacılardan hangisi Best Of oldu? Sonuçlar 12 nisan cuma günü yayınlanacak olan final bölümünde belli olacak. Bu haftaki Yemekteyiz Best Of'un birincisi Sevda Yağcı oldu. 

12-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler