Yeni dizi Bahtiyar Ölmez ne zaman başlıyor?

Yeni dizi Bahtiyar Ölmez ne zaman başlıyor?
Ekranlarda yerini almaya hazırlanan yeni bir dizi daha. Adı: Bahtiyar Ölmez. Merakla beklenen yeni dizi bakalım ne zaman başlayacak? Yeni sezonda Atv ekranlarında yerini almaya hazırlanan komedi dizisini sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Bahtiyar Ölmez dizisi ne zaman başlayacak? Yeni dizi ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık.Yeni sezonda ATV ekranlarına gelecek olan komedi dizisinde başrolleri Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Tabak oturuyor. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı ancak dizinin yayın gününün cumartesi olacağı gelen haberler arasında.

Dizinin konusu nedir?

Dizide, İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan, başladığı hiçbir işte sonu getiremeyen, sempatik ve hayal dünyası geniş Bahtiyar Ölmez’in hayat hikayesi anlatılıyor. Sıradan bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez’in hayatı, Yeraltı dünyasının ağır abilerinden Rıfat Çakar’a tıpatıp benzediğinin fark edilmesinden sonra biranda değişecek.

Dizinin oyuncuları kimler?

Yetkin Dikinciler

Hande Şubaşı

Güven Hokna

Umut Oğuz

Orhan Aydın

Serkan Kuru

04-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar