Yeni dizi 'Fatih' geliyor!

Yeni dizi Fatih' geliyor!
ATV ekranlarına bomba gibi bir giriş yapması beklenen Fatih dizisi için geri sayım başladı. Yeni dizi Fatih'te 7. Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet Han'ın hayatı konu alacak. İşte Fatih dizisi ile ilgili detaylar...

ATV'nin yeni dizisi Fatih için geri sayım başladı. Günler geçtikçe ve dizi ile ilgili gelen haberler izleyicileri merakta bıraktı. 03 Medya'nın hayata geçirdiği dizinin izlenme rekorları kırması bekleniyor. 03 Meyda, Vatanım Sensin'in ardından yine bir dönem dizisi ile karşımıza çıkacak. Yeni dizi Fatih'te, 7. Osmanlı Fatih Sultan Mehmet Han'ın hayatı konu alınacak. Dizi için tüm nefesler tutuldu. İzleyiciler gelen haberlerle iyice merakta kalıyor. 

Merakla beklenen dizide Fatih Sultan Mehmet Han rolünü yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu canlandıracak. Başarılı oyuncu en son Karadayı dizisinde rol almış ve daha sonrasında ekranlardan uzun süre uzak kalmıştı. Kenan İmirzalıoğlu, Fatih dizisi ile ekranlara geri dönecek. Geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Kobal ile birlikte kameralara yansınyan Kenan İmirzalıoğlu'nun dizideki rolü için kilo verdiği görüldü. Uzun aradan sonra padişah rolü ile ekranlara dönecek olan oyuncunun hayranları sabırsızlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. İlk isim olarak Kenan İmirzalıoğlu açıklandı. Bakalım diziye kimler dahil olacak? 

27-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler