Yeni dizi 'Yüz Yüze' için kötü haber!

Yeni dizi 'Yüz Yüze' için kötü haber!
Show TV'nin yeni dizisi 'Yüz Yüze' için tehlike çanları çalıyor. Dizi bu hafta beklediği gibi bir yükseliş gösteremedi. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı dizi Yüz Yüze erken final mi yapacak?

Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın yeniden ekranlara döndüğü dizi Yüz Yüze ters köşe yaptı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlara gelen dizi reytinglerde önemli sıralara yerleşmişti. Fakat bu hafta beklenilen olmadı. Yeni dizi Yüz Yüze büyük hüsrana uğradı. Yüz Yüze bu hafta reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti? Dibi gören Yüz Yüze dizisi ne olacak? Yüz Yüze reyting kurbanı mı olacak? Yüz Yüze erken final mi yapacak?

YÜZ YÜZE İÇİN FİNAL ÇANLARI MI ÇALIYOR? 

Başrollerinde Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük bir umutla yayın hayatına başlamıştı. Fakat hiçbirşey beklenilen gibi olmadı. Geçen hafta reytinglerde büyük başarı gösteren dizi bu hafta Total grubunda sadece 2.54 reyting ve 6.12 share alabildi. ‘Yüz Yüze’ isimli dizi total grubundan kendisine ancak 22. sırada yer buldu.

İlk bölümü ile hem sosyal medyada hemde televizyon dünyasında büyük beğeni toplayan dizinin başlaması ile reytingleri alt üst edeceği planlanıyordu. Üstelik güzel oyuncu Sinem Kobal'ın seksi sahneleri de pek işe yaramadı. Dizi bu hafta Perşembe günü yayınlanan 2. bölümü ile reytingler de dibi gördü. Dizinin yeni bölümlerini izlemek için SHOW TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin. İşte Yüz Yüze'nin bu haftaki reyting tablosu..

 

28-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler