Bizim Hikaye dizisinde Barış'ın annesi kim?

Bizim Hikaye dizisinde Barış'ın annesi kim?
Perşembe akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan, her hafta reyting rekorları kıran dizi Bizim Hikaye, son bölümüyle de heyecanla izlendi. Hazal Kaya ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı diziye çok yakında yeni bir isim daha dahil olacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur ve Reha Özcan’ın rol aldığı reyting rekortmeni dizi Bizim Hikaye’ye yeni bir isim dahil oluyor. Her Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında yerini alan diziye yeni katılacak olan isim belli oldu. Dizide Barış’ın ananesini canlandıracak olan ünlü Sema Atalay. Diziye 8. bölümden itibaren katılacak ve Barış’ın gizemli annesini oynayacak olan Sema Atalay, son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde Şefika Göçer karakterini canlandırmıştı. Başarılı oyuncu 2002 yılında Yeşil Işık filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu  Ödülü’nün sahibi olmuştu.

Bizim Hikaye son bölümde neler oldu?

Filiz’in kardeşi Kiraz Barış’ın telefonuna gelen mesajla Barış’ın bir sevgilisi olduğundan şüphelenir. Barış’a mesaj atanın kim olduğunu bulan Kiraz Barış’ın yaşadığı lüks eve gelir. Barış karşısında Kiraz’ı görünce büyük bir şok yaşar. Barış’ın gerçek ismini ve birlikte yaşadığı kadının kim olduğunu öğrenen Kiraz, bakalım ablasına her şeyi anlatacak mı? Diğer taraftan Barış’ın başı birde birlikte iş yaptıkları Cenk’in kurduğu tuzakla da derttedir.

2 Kasım Perşembe 8. bölümü yayınlanacak olan Bizim Hikaye’yi Canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

29-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar