Yeni Gelin 3.Bölümde Neler Oldu?

Yeni Gelin 3.Bölümde Neler Oldu?
Yeni gelin Bella’nın gelin gittiği konakta yaşadıkları izleyici tarafından merakla takip edilmeye devam ediliyor. Baran Ağa’ya Şirin’i vermekten vazgeçen Türkmen Aşireti ikinci kez verdikleri sözden dönmenin cezasını çekeceğe benzer.

Aile içinde bile ayrılıklara neden olan bu karar Muteber Ana ve Kaan’ı da çok kızdırır. Kaan Ağa kardeşlerinin sevdikleri ile evlenip kendisinin ise sevmediği biriyle evlendirilmiş olmasını çok problem eder. Show Tv'nin dizisi Yeni Gelin oldukça neşeli bir bölümle ekrandaydı...

...ve tahminler doğru çıkar, Baran Ağa intikamını almaya başlar. Sevkiyat tırları, tarlalarda çalışacak işçiler  Baran Ağa’nın etkisiyle iş bırakırlar. İşleri düzeltme Hazar ve Kaan’a düşer ve kolları sıvarlar. Birlikten kuvvet doğar ve iki kardeş işlerin üstesinden gelirler. 
Konağın kadınları Bella’ya karşı savaşlarında taktik değiştirirler ve Bella’ya iyi davranmaya karar verirler. Çünkü onlarda görüyordur ki Bella Kalender Ağa’nın gönlünü kazanmıştır bile.
Yeni Gelin Bella’nın yaptığı yemekler konakta olay olur. İlk yemeğinde Kalender Ağa’nın horozunu kestirir ve yemek yapar, ikincide ise yemeğe koyduğu baharata Kalender Ağa’nın alerjisi olduğu için Ağa hastanelik olur.
Bu arada Bella’nın annesi de boş durmaz ve konaktakilerin Bella’ya yaptıklarının cezası olarak onlara oyunlar oynar. Bella’nın yaptığı yemeğe koyduğu müsil sayesinde bütün konak geceyi tuvalette geçirir. Kalender Ağa’nın eşlerinin aklına soktuğu resmi nikahsa Kalender Ağa’nın başını çok ağrıtır. Kadınlar resmi nikah kıydırma yarışına girerler. Kadınların dırdırından korunabilmek için Ağa günlerce hasta numarası yapar.
İstedikleri nikahı kıydıramayıp, Bella’yı da Kalender Ağa’nın gözünden düşürmeyi başaramayan kadınlar son plan olarak evi terk ederler. Planın buraya kadar ki kısmı çok güzel işler, ancak bir problem vardır. Maalesef ki planın devamı yoktur...
Bir sonraki bölümde evden ayrılan kadınların başlarına gelenleri gülümseyerek izlemeye devam edeceğiz… İyi seyirler!

 

30-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar