Yeni Gelin’de neşe kahkaha devam ediyor...

Yeni Gelin’de neşe kahkaha devam ediyor...
İspanyol güzeli Bella ile, Çukurova’nın kızgın güneşinde yetişmiş Hazar Ağa’nın evlilikle sonuçlanan aşklarının konu edildiği dizide kahkahalar dinmiyor.Konakta yaşananlar her hafta neşe içinde izlenmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği romantik komedi dizisi Yeni Gelin, cumartesi akşamları saat 20.00’da yeni bölümleriyle Show TV’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler’in üstlendiği dizinin başrollerini Jessica May Drociuas, Tolga Mengi, Dağhan Külegeç ve Lale Başar paylaşıyor.

 

Yeni gelin 13.bölüm fragmanı yayınlandı…
Altınları bulduktan sonra farklı şeyler görüp duymaya başlayan Ayşe Ana diğer kadınları da korkutur. Kayboldu sanılan altınlar bir anda Ayşe Ana’nın odasında beliriverir. Muteber ve Asiye sevinçten deliye dönerken Ayşe’nin korkudan dili tutulur. Bakalım altınları bulan kadınların mutluluğu ne kadar sürecek?
Kalender Ağa eşlerinin yaptıklarından haberdar mı oluyor? Kadınların ellerinde çapalarla tarlada işleri ne? 
Ferhat’tan ayrılan Şirin’e neler oluyor? Baran’a yakınlaşması neden?
Kaan Ağa ve Hazar’ın konuşmasını gizlice dinleyen Bella ne yapmaya çalışıyor? Afet ve Nazgül’ü de yanına alan Bella acaba nereye gidiyor? Gittikleri yerde bakalım nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar?
Altınlar nasıl oldu da Kamilya Hanım’ın eline geçti? Altınları görünce adeta bayram eden Kamilya Hanım bakalım neler planlıyor?
Yeni Gelin dizisinin her hafta yayınlanan yeni bölümlerini canlı TV’den takip edebilirsiniz.

Yeni Gelin 12. bölümde neler oldu?
Konağa ramazan geldi. Konak halkı birlik ve beraberlik içinde sahur yaptı, iftar etti. 
Altınları bulan kadınlar altınlar yüzünden birbirlerine girerler. Altınları elden çıkarabilmek içinde Baran’la işbirliği yaparlar. Ancak altınlar yüzünden kadınların başına gelmeyen kalmaz. Bella, Hazar’ın boynunda taşıdığı ve içinde büyü olduğunu düşündüğü muskasını denize atar ve rahatlar. Artık büyü bozulmuştur… Faysal ile kaçan Türkmen, Faysal’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra adeta yıkılır ve konağa geri döner. Ferhat ve Şirin aşklarına son noktayı koyarlar. İkilinin yolları artık tamamen ayrılır…

29-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler