Yeni Gelin‘de sular durulmuyor!

Yeni Gelin‘de sular durulmuyor!
Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yeni Gelin de bu hafta, yine hareketli sahneler vardı. Yeni gelin Bella’nın ve Bozok Aşireti’nin başına gelenlerin mizahi olarak anlatıldığı yapım, Show TV'nin sevilen dizileri arasında yerini aldı.

Geçtiğimiz hafta Yeni Gelin dizisinde, Bella ve Hazar’ın barışmalarının mutluluğu vardı. Bella’nın arkasından giden Hazar, onu geri dönmeye ikna etmeyi başarır. Bella‘yı davul zurna ile uğurlayan hanımlar ise Bella geri dönünce adeta yıkılırlar. Bella’dan sonra konaktan ayrılmaya karar veren dünürünün ardından üzülen Kalender Ağa’nın üzüntüsü ise görülmeye değerdi. 

Bella ‘yı konaktan göndermeye çalışmaktan resmi nikahı unutan kadınlar tekrar resmi nikah peşine düşerler.  Bunun için önce bir yarışma düzenlenir ancak yarışmada eşitlik olduğundan birinci seçilemez. Kadınların bu resmi nikah kavgasından sıkılan Kalender Ağa kendisini en çok seven hanımını bulmaya karar verir. Artık Kalender Ağa’nın oyunları başlamıştır. Önce kumarda para kaybettiği yalanıyla, hanımlarından altınlarını ister. Ancak beklemediği şekilde hepsi de ağanın gözdesi olabilmek için, hemen altınlarını verirler. Sonrasında mallara haciz geldi yalanı başlar. Sözde haciz memurları önce eşyaları götürürler, sonrasında da konağı mühürlerler. Hanımlar haciz memurlarına ne kadar direnseler de, plan çok güzel işler ve sonunda hepsi dışarda kalırlar.

Bütün bunların üstüne, Kalender Ağa, geceyi konağın bahçesinde, çadırda geçirmeyi düşünen hanımları bırakıp, Adana sokaklarında şirden satma bahanesiyle, dünürünü de alıp, alem yapmaya gider. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Gerçekten de Kalender Ağa ve dünürü içinde öyle olur. Kamilya Hanım ve Ağa’nın eşleri onları bir başka evde alem yaparken basarlar. O an şenlik başlar. Hanımlar ve Kamilya eşlerinden öc alma peşindedirler…

Diğer tarafta Kalender Ağa tarafından, taş eve tatile gönderilen oğlanlar ve gelinler, akşam yemeğinde bir aradadır. Yemekte gizlice içki içen Naz Gül ve Afet sarhoş olur. Afet aldığı alkolün etkisiyle Kaan Ağa’nın gizli sevgilisini Naz Gül’e söyleyiverir. Duyduklarından sonra deliye dönen Naz Gül, önce Afet’e sonra da Kaan Ağa’ya saldırır. Tabi onu sakinleştirmek de ne yazık ki Bella’ya düşer.
Bakalım önümüzdeki bölümde neler olacak. Merakla beklenen yeni bölüm, 22 Nisan Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

 

18-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar