Yeni Gelin’in 7. bölüm fragmanları yayınlandı

Yeni Gelin’in 7. bölüm fragmanları yayınlandı
Eğlenceli dizi Yeni Gelin’in 7. bölüm fragmanları yayınlandı. 22 Nisan 2017 Cumartesi Show TV’de yayınlanacak olan dizide bu hafta, kocasıyla barışıp tekrar konağa dönen Bella ve aşkı Hazar acaba nasıl olur da hapishaneye düşerler?

Geçtiğimiz haftaki bölüme Kalender Ağa’nın eşlerine oynadığı oyun ve Naz Gül’ün Kaan’ın sevgilisini öğrenmesi damgasını vurmuştu. Bu hafta da bunların izleri süreceğe benzer. Dünürüyle alem yaparken yakalanan Kalender Ağa, yediği dayakların etkisiyle eşlerinden şikayetçi olur. Ve hanımlar nezareti boylar. Onlar da Kalender Ağa’dan şikayetçi olmak isterler ama resmi nikahları olmadığından aldatılmış sayılmıyorlardır.
Kaan Ağanın sevgilisi olduğunu ve kendisini aldattığını öğrenen Naz Gül, bu defada soluğu Elmas’ın yanında alır ve kıyamet kopar. Ancak yine onları ayırmak Bella’ya düşer ki o an, talihsiz bir kaza olur. Bella ikiliyi ayırmaya çalışırken Elmas merdivenlerden yuvarlanır ve bayılır. Orada gözaltına alınan Bella çıkarıldığı mahkemece tutuklanır ve cezaevine gönderilir. Kamilya Hanım da, kızı ile ilgili şikayetini geri almadığı için hastane odasında Elmas’a saldırdıktan sonra tutuklanır ve Bella’nın yanına koyulur. İkili hapishanede bakalım neler yapacak?  Hapishane rajonlarına ayak uydurabilecekler mi? Bella’nın yeni gelinliği burada da mı devam edecek?


Bella ile gittiği bir mekanda, bakışlarından rahatsız olduğu bir başka müşterinin kafasında şişe kıran Hazar da nezareti boylar. Çaresiz kalan Hazar bakalım karısının tutuklandığını öğrenince ne yapacak? Bella’yı kurtarmaya kimin gücü yetecek?
Şikayetini geri almanın tek şartının, konağa gelin gitmek olduğunu söyleyen Elmas’ın isteği kabul görecek mi? Büyük bir çıkmazda olan Kaan Ağa acaba nasıl karar verecek? Dilan’a Baran’ın Şirin’i kaçırmasını söyleyen Muteber Ana neyin peşinde? Baran Şirin’i kaçırmayı başarabilecek mi? Şirin kaçırıldıktan sonra Bozok Aşireti acaba neler yapacak? Yeni Gelin, merakla beklenen yeni bölümüyle, cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

20-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar