Yeni Hayat 3. Bölüm izle!

Yeni Hayat 3. Bölüm izle!
Zengin bir işadamı, şımarık bir kız, kocasından kurtulmak isteyen bir kadın... Bu üçlünün kirli işlerini düzeltmeye zorlanan bir koruma... Hepsi Yeni Hayat 3. Bölümde.

Kanal D ekranlarında Perşembe günlerine damga vuran ve sezonun iddialı dizilerinden olmayı başaran Yeni Hayat 3. Bölümünde Timur Bey’in eşi Yasemin bir grup maskeli adam tarafından kaçırılıyor. Yasemin’in korumalığını üstlenen Adem, kaçırılan kadını kurtarabilecek mi? Kendisine ilan-ı aşk eden Yasemin ve Timur’un şımarık kızı Gökçe’ye karşı Adem nasıl bir tepki veriyor? Zengin iş adamı Timur, karanlık işler çevirirken Yasemin, Gökçe ve güzel eşi Nevin arasında sıkışıp kalan Adem’in zor imtihanı başlıyor. İşte, Yeni Hayat 3. Bölümde yaşanacaklar ve son bölümün özeti haberimizde. Şimdi detaylar

Yeni Hayat 3. Bölüm izle!

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'u aynı karede buluşturan Yeni Hayat sezona fırtına gibi girdi ve iki bölümle zirveyi kaptı. 17 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak Yeni Hayat 3. Bölümünde yine bol aksiyon ve gerilim var. Eşi Timur’dan yüklü miktarda para koparmak isteyen genç eş Yasemin, işbirliği yaptığı Kunduzi'nin dediğini uygulayarak Adem'i kendine çekmeye çalışır. Olayın farkında olan üvey kızı Gökçe de hem babasını üvey annesi Yasemin’den kurtarmak hem de hayallerini süsleyen beyaz atlı prensi Adem’i kaçırmamak için plan yapmaktadır. Hiç istemediği halde işsizlikten dolayı korumalık işini kabul eden Adem ise ailesini rahata kavuşturmuştur ancak bu süreçte eşine ihanetle karşı karşıyadır. Adem’i bu zorlu imtihanında ancak sağlam karakteri yardımcıdır.

Yasemin’i kim kaçırdı?

Adem tarafından planları bozulan Yasemin ve işbirlikçisi Kunduzi yeni bir plana başlar. Yasemin, Kunduzi'nin tavsiyesine uyarak Adem'i kendine aşık edecektir. Ancak ilerleyen süreçte oyunun gerçek bir aşka dönüşme riski de vardır. Yasemin'in hareketlerinden kuşkulanan Adem bir yandan işi çözmeye çalışırken diğer yandan büyük bir sadakatle bağlandığı eşi Nevin’e ve kızına sahip çıkmaya çalışmakta ancak bu ikilemde çok yorulmaktadır. Tam işi bırakmayı düşünürken Yasemin kaçırılır. Yasemin’i tatile götürürken yolunu kesen eşkıyalara kaptıran Timur, Adem’e yalvararak yardım ister. Bu arada maddi olarak rahata kavuşan ancak Adem’i Yasemin ile Gökçe’ye kaptırmak istemeyen Nevin kıskançlık krizlerine girmeye başlar. Bütün denklemleri ve çözümleriyle Yeni Hayat 3. Son bölüm 17 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Bölümü izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yeni Hayat son bölümde neler oldu?

Yeni görevine başlayan Adem ve ailesi çok mutludur. Lüks villaya taşınmış ve borçlarından kurtulmuşlardır. Eşi zengin iş adamı Timur’dan kurtulmak için iş çeviren Yasemin, kendisine tutulan koruma Adem’den nefret etmektedir. Planlanan birkaç işi ustalıkla savuşturan Adem, Yasemin ve işbirlikçisi Kunduzi’yi yeni bir plan yapmaya zorlar. İlk önce gözdağı vermek için Adem’in kızı kaçırılmış süsü verilerek Adem’e mesaj verilir. Bu arada Timur’un şımarık kızı ise üvey annesi Yasemin’den kurutulup babasıyla yine eskisi gibi baba kız olmak ister. Basına bir açıklama yaparak babasının ve Yasemin’in kirli işlerini ifşa eder. Bu duruma öfkelenen Timur kızına ceza vererek eve hapseder.

17-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar