Yeni karakterlerle güçlenen Seksenler TRT 1’de başlıyor

Yeni karakterlerle güçlenen Seksenler TRT 1’de başlıyor
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatıyla sezon finali yapan Seksenler yepyeni konu ve karakterlerle TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yeni karakterlerle güçlenen Seksenler yeni sezon bu akşam TRT 1’de başlıyor. Ülkemizin en uzun soluklu yapımlarından biri olan sevilen dizi “Seksenler” 9. yeni sezonuyla bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatıyla sezon finali yapan Seksenler yeni sezona da fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. Diziye katılan yeni oyuncular kimler ve hangi karakterleri canlandıracak? Şimdi detaylar

Yeni karakterlerle güçlenen Seksenler TRT 1’de başlıyor

9. yeni sezonunda daha komik, daha eğlenceli ve daha neşeli olacak olan Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana geliyor. TRT 1’in en uzun soluklu yapımlarından biri olan Seksenler dizisi, samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosu ile nostalji kuşağı olarak izleyicilerin gönlünde yer edinecek. Diziye yeni katılan oyuncular Zeynep Demirel ve Reha Özcan gibi sevilen isimler yer alırken, “Çağatay” karakterini canlandıran başarılı oyuncu İlker Ayrık ise diziye geri döndü.

Yabancı gelin sorunu masaya yatırılıyor

 “2009 Miss Belçika güzeli” olan Zeynep Demirel, Çağatay’ın Belçikalı eşi “Amelie” olarak Seksenler dizisine katılırken bir dönem ülkemizde büyük sorun olan yabancı gelin meselesi masaya yatırılmış olacak. Çağatay karakterini canlandıran İlker Ayrık, hikâye gereği babasıyla tartışmış ve Belçika’ya gitmişti. Belçika’dan sürpriz bir şekilde evlenerek mahalleye geri dönen Çağatay, annesi Rukiye ile eşi arasında kalacak.

Metin Hoca dert babası oluyor

Yer aldığı birçok diziyle izleyicinin gönlünde taht kuran reha Özcan da metin Hoca karakteriyle Seksenler dizsine katılıyor. Edebiyat öğretmeni olarak diziye giren Reha Özcan, hem mahallenin hem de lise öğrencilerin dert babası ve arkadaşı olacak.

Seksenler yeni sezonda Fehmi karakteri olacak mı?

Tiyatromuzun son Dümbüllüsü usta oyuncu Rasim Öztekin’in Fehmi karakteriyle 8 sezon dizide başkarakter olarak yer aldığı Seksenler dizisi mart ayında Rasim Öztekin’in vefatıyla sezon finali yapmıştı. Seksenler yönetimi yeni sezonda büyük ustaya olan saygıdan dolayı Fehmi karakterini olmayacağını söyledi. Nostalji kuşağındaki yapımlardan biri olan Seksenler dizisi daha önceki sezonlarda hafta içi her gün akşam kuşağında ekrana geliyordu. Yeni sezonda ise haftalık bir dizi olarak Perşembe akşamları TRT1’de dizi severlerle buluşuyor. Seksenler 9. Sezon ilk bölümüyle 24 Haziran Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

24-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar